22 Ιαν 2014

Αστρολογία και οδήγηση!

Τον τελευταίο καιρό, οι περισσότερο από εμάς ασχολούμαστε με τα της κρίσης διαβάζοντας αλλά και γράφοντας θέματα γύρω από την οικονομία των αυτοκινήτων, για προσιτά και αξιόπιστα μοντέλα κλπ. Αυτή τη φορά θα αφήσουμε κατά μέρος τα της κρίσης και θα ασχοληθούμε με κάτι πιο ανάλαφρο αλλά συνάμα ενδιαφέρον: Ποιοί οδηγοί ανάλογα με το ζώδιο τους είναι επιρρεπείς σε ατυχήματα με αυτοκίνητο; H InsuranceHotline.com, μια ιστοσελίδα που παρέχει online ασφάλιση αυτοκινήτου, μελέτησε τα αρχεία 100.000 οδηγών στης Βόρεια Αμερική τα τελευταία έξι χρόνια και κατέληξε σε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα σε σχέση με το θέμα αυτό!


Έτσι λοιπόν η εν λόγω εταιρία μελέτησε όχι μόνο το βαθμό πρόκλησης ατυχημάτων των ίδιων των οδηγών αλλά και την επιρροή που έχουν στους άλλους οδηγούς ώστε να προκαλούν ατύχημα! Αρχίζουμε από τα χειρότερα ζώδια στην πρόκληση ατυχημάτων και όσο προχωράει η λίστα πηγαίνουμε στα πιο "προσεκτικά" ζώδια!

Τα χειρότερα ζώδια:

Νο 1: Ζυγοί
Είναι το ζώδιο της ισορροπίας και της συναίνεσης και φημίζονται για την αναποφασιστηκότητα τους. Έτσι, σε μια δύσκολη στιγμή η δυσκολία λήψης απόφασης μάλλον αποβαίνει μοιραία!

Νο2: Υδροχόοι
Είναι παρορμητικοί και έχουν κυβερνήτη τους τον πλανήτη της επανάστασης και της ταχύτητας και μάλλον πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στο τιμόνι!

Νο3: Κριοί
Το σύμβολο τους είναι το Κριάρι που δεν είναι καλό σημάδι για την αποφυγή ατυχημάτων! Ο Κριος έχει το παιδικό χαρακτηριστικό "εγώ πρώτα" κάτι που μάλλον τον μπλέκει σε μπελάδες

Νο4: Ιχθύεις
Ο ονειροπόλος χαρακτήρας των ιχθύων, και η αφηρημάδα τους τους καρατάει μακρυά από τον πραγματικό κόσμο, μάλλον ακόμα και όταν οδηγούν!

Νο5: Σκορπιοί
Ο Σκορπιός έχει το ένστικτο να πάρει εκδίκηση και ο δρόμος είναι μια καλή ευκαιρία γι' αυτόν. Αν προσπεράσετε έναν Σκορπιό να είστε σίγουροι ότι θα επιδιώξει να σας ξαναπροσπεράσει!

Νο6: Ταύροι
Το σύμβολο του είναι ο Ταύρος. Είναι πεισματάρηδες και έχουν μια εμμονή να ορμάνε όταν βλέπουν κόκκινο φως!

Νο7: Τοξότες
Παίρνουν εύκολα ρίσκα και γι αυτό είναι έμπειροι σ' αυτό. Σαν ιδιαίτερα κοινωνικοί που είναι, πρέπει να αφήσουν κάτω το κινητό τους όταν οδηγούν!

Νο8: Αιγώκαιροι
Οι Αιγώκαιροι προσανατολίζονται στον στόχο. Αυτό τους κάνει να σκέφτονται τον προορισμό στο δρομολόγιο τους και να αγνοούν τους κανόνες στο δρόμο!

Νο9: Παρθένος
Οι Παρθένοι δίνουν μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και πολλές φορές κοιτάζουν το δέντρο και όχι το δάσος. Μπορεί να κοκαλώσουν το αυτοκίνητο τους για να μην πατήσουν ένα σκίουρο προκαλώντας όμως έτσι καραμπόλα 10 αυτοκινήτων!

Τα καλύτερα ζώδια

Νο3: Καρκίνοι
Είναι προστατευτικοί και θεωρούν όλους τους οδηγούς στο δρόμο προέκταση της οικογένειας τους. Ωστόσο είναι κυκλοθυμικοί και μπορεί να σας κορνάρουν στο δρόμο χωρίς προφανή λόγο

Νο2: Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι πολυάσχολα άτομα. Μπορεί να τρώνε, να διαβάζουν εφημερίδα ή να βάζουν make-up κατά την ογήγηση. Σαν διπλό ζώδιο το ένα κομμάτι τους είναι ο οδηγός και το άλλο ο συνοδηγός

Νο1: Λέοντες
Είναι γενναιόδωροι και μοιράζονται άνετα το δρόμο με τους άλλους οδηγούς. Είναι γνστοι για το τεράστιο "εγώ" τους που είναι η κινητήρια δύναμη τους για να γίνονται καλύτεροι

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά καθώς κάποιοι οδηγοί σύμφωνα με το ζώδιο τους ςίναι μοιραίο να εμπλέκονται σε ατυχήματα ε΄νω κάποιοι άλλοι να γλιτώνουν σαν από θαύμα σχολιάζει ο πρόεδρος της IsuranceHoline.com και συγγραφέας του βιβλίου "Car Carma" 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...