12 Ιουν 2018

Όταν ο Ayrton Senna γυρνούσε στο Hungaroring με ένα LADA.

Η προσωπικότητα που ονομάζεται Ayrton Senna χρειάζεται ολόκληρο βιβλίο για να περιγραφεί ενώ ακόμα κι έτσι, κάποιες πτυχές της ζωής και του “είναι” του θα μείνουν πάλι ανεξερεύνητες. Όμως δεν είμαστε εδώ για να αναλύσουμε ποιος ήταν ο Senna, τι έχει πετύχει και πώς έχει επηρεάσει τον κόσμο. Εδώ είμαστε για να ανατρέξουμε πίσω στο 1986, όταν ο βραζιλιάνος πήρε ένα VAZ 2101 και έκανε τουλάχιστον έναν γύρο στο Hungaroring με αυτό.


Αυτή δεν είναι μία PR ιστορία. Δεν είναι η ομάδα που κάθισε τον Ayrton πίσω από το τιμόνι του συγκεκριμένου αυτοκινήτου για πλάκα ή για να φανεί πιο συμπαθής στην τότε κομμουνιστική Ουγγαρία. Είναι μία ιστορία που φανερώνει ένα πολύ μικρό κομμάτι της προσωπικότητας του Senna και του modus operandi του.
Βλέπεις, το 1986 διεξήχθη για πρώτη φορά του Ουγγρικό Grand Prix στην πίστα του Hungaroring. Το πρώτο Grand Prix πίσω από το “Σιδηρούν Παραπέτασμα” μπροστά σε εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς από το πρώην Ανατολικό μπλοκ. Ο Ayrton, συνήθιζε να μελετά την πίστα πριν από κάθε αγώνα...

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο enkinisi.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...