17 Νοε 2018

Εντυπώσεις από την έκθεση αυτοκινήτου "Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018"!

Τον καιρό αυτό λαμβάνει χώρα το σημαντικότερο ίσως αυτοκινητιστικό γεγονός της χρονιάς, η έκθεση "Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018" στην Αθήνα μεταξύ 10-18 Νοεμβρίου 2018. Εμείς από το carblogger.gr, είμαστε εκεί καταγράφοντας τις σημαντικότερες παρουσίες σε αυτοκίνητα.

Στην παρούσα έκθεση έγιναν αρκετές νέες παρουσιάσεις μοντέλων που μας εντυπωσίασαν! Ας δούμε τις σημαντικότερες κατα τη γνώμη μας παρουσίες της έκθεσης.

Mini Electric


To Mini Electric είναι η πρόταση της Mini για στιλάτη και οικονομική κίνηση εντός πόλης. Αν και προς το παρόν εκθεσιακό πρωτότυπο, μας άρεσε πολύ!

Renault F1


Πόσο συχνά έχει κανείς την ευκαιρία να δει από τόσο κοντά ένα μονοθέσιο της Formula 1; Στην "Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018" μπορεί! 

BMW i8 Roadster


Το εντυπωσιακό υβριδικό supercar της BMW τώρα και σε έκδοση roadster! Ο ούτως ή άλλως εκπληκτικός σχεδιασμός της i8, οι επιδόσεις αλλά και η οικονομία της σε ανοιχτή έκδοση!

Mersedes AMG GT 63S 4Matic+



Το εντυπωσιακό 4θέσιο κουπέ της Mercedes εντυπωσιάζει τόσο με τη γραμμή του, όσο και με τις επιδόσεις του! Η μοναδική μας ένσταση είναι τα οπίσθια που θυμίζουν..Porsche!

BMW 8


H εκπροσώπηση της BMW στα πολυτελή σπορ αυτοκίνητα είχε μείνει κενή μετά από την παύση της παραγωγής της πρώτης γενιάς της σειράς 8 το 1999. Από ότι φαίνεται όμως η δεύτερη φρέσκια γενιά θα εκπροσωπήσει επάξια την βαυαρική φίρμα στην κατηγορία των πολυτελών κουπέ.

Ford Mustang Bullit


Το Bullit δημιουργήθηκε για να μας θυμίσει εκτός από την κλασσική ταινία, ότι υπάρχουν ακόμη αυτοκίνητα φτιαγμένα για να δίνουν απόλαυση στην οδήγηση. Εν έτει 2018 διατίθεται με 6άρι ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ κιβώτιο κόντρα στις επιταγές της εποχής που υπαγορεύουν αυτόματα και ημιαυτόματα κιβώτια μετάδοσης. 

Kia Stinger


Μας αρέσουν τα προσιτά πισωκίνητα sedan! Έτσι επικροτούμε τη δημιουργία του Kia Stinger που μπαίνει με επιτυχία στα χωράφια των BMW και Mercedes.



Η έκθεση είχε επίσης και πολλά άλλα νέα SUV και Crossover μοντέλα τα οποία οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δεν μας εντυπωσίασαν καθώς είμαστε ενάντια στη μόδα αυτή. Απουσίαζαν επίσης οι Peugeot, Opel και Toyota. Αν λοιπόν είστε λάτρης της αυτοκίνησης και θέλετε να περάσετε ευχάριστα μερικές ώρες, επισκεφθείτε την έκθεση μέχρι τις 18/11 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού στην Αθήνα

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...