12 Νοε 2023

Τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα 7ετίας – Ποια βγάζουν τις λιγότερες βλάβες

 Ο γνωστός γερμανικός οργανισμός TUV πραγματοποίησε έρευνα αξιοπιστίας σε αυτοκίνητα που έχουν συμπληρώσει το έκτο έτος της ζωής τους, περιλαμβάνοντας μεταξύ αυτών και ορισμένες εκπλήξεις.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η αγορά ενός αυτοκινήτου ηλικίας 6 έως 7 ετών είναι μια πιο συνετή πράξη από το να προχωρήσουν στην αγορά ενός καινούριου. Και αυτό γιατί, όλα τα αυτοκίνητα αυτής της ηλικίας έχουν απαξιωθεί, με αποτέλεσμα να μπορεί κάποιος να επιλέξει το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει με πολύ καλό εξοπλισμό, παρά να πάρει το αντίστοιχο καινούριο στο βασικό εξοπλιστικό επίπεδο.
Οι εν λόγω έρευνες βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα που συλλέγει και κατηγοριοποιεί ο γερμανικός οργανισμός με στόχο να εξακριβωθούν τα επίπεδα αξιοπιστίας των αυτοκινήτων σε βάθος χρόνο. Τα δεδομένα με τη σειρά τους αφορούν χιλιάδες αντίτυπα κάθε μοντέλου που αναφέρεται στην έρευνα και φανερώνουν το ποσοστό των βλαβών που παρουσιάζουν σε διάφορα χρονικά στάδια του κύκλου ζωής τους.
Ωστόσο, θα πρέπει να κάνουμε ορισμένες επισημάνσεις σχετικά με την συγκεκριμένη έρευνα. Πρώτον, ο TUV δεν προσδιορίζει το ποσοστό των ελαττωμάτων και δεν κάνει διάκριση μεταξύ φθηνών και ακριβών βλαβών, και δεύτερον πρόκειται για αυτοκίνητα που οδηγούνται και συντηρούνται στην Γερμανία...

Διαβάστε περισσότερρα στο www.carandmotor.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...