3 Μαρ 2012

Αυτοκίνητα που δεν βγήκαν ποτέ στην παραγωγή - Μέρος 3ο

Ποια είναι τα μοντέλα αυτά που εγκαταλήφθηκε η εξέλιξη τους, ποιό ήταν το αρχικό σχήμα αυτοκινήτων που έχουμε δει να κυκλοφορούν κατά χιλιάδες στους δρόμους; Στο 3o μέρος του αφιερώματος αυτού, θα συνεχίσουμε την παρουσίαση τέτοιων μοντέλων, παρουσιάζοντας φωτογραφίες τους και δυο λόγια για την ιστορία τους.

Alfa Romeo Giulietta

Εναλλακτικές μορφές γι την νεα Alfa Romeo Giulietta


Στην παρακάτω εικόνα το αυτοκίνητο με την τελική μορφή που βγήκε στην παραγωγή
Audi A4

Εναλλακτικές μορφές για την πρώτη γενιά του Audi A4


Στην παρακάτω εικόνα το αυτοκίνητο με την τελική μορφή που βγήκε στην παραγωγήFerrari 408 integrale


H 408 integrale ήταν ένα πρωτότυπο που παρουσιάστηκε το 1987 και ήταν η πρώτη τετρακίνητη Ferrari. Κατασκευάστηκαν μόνο δυο προτότυπα. Στην 408, η Ferrari δοκίμασε ένα σύνολο από νέες τεχνολογίες. Δυστυχώς, θεωρήθηκε από την ίδια την εταιρία πολύ προχωρημένη για την εποχή της και γι' αυτό τον λόγο δεν βγήκε ποτέ στην παραγωγή.


Smart Forfour

 Ένα μοντέλο υπό κλίμακα για το Smart forfour πριν αποφασιστεί η τελική του μορφή. Φαίνεται πολύ διαφορετικό από το μοντέλο όπως τελικά βγήκε στην παραγωγή
Στην παρακάτω εικόνα το αυτοκίνητο με την τελική μορφή που βγήκε στην παραγωγή


Renault Wind

Μια πιο φουτουριστική μορφή του Renault Wind


 Στην παρακάτω εικόνα το αυτοκίνητο με την τελική μορφή που βγήκε στην παραγωγήRenault 2

To Renault 2 σχεδιάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του '70 και προοριζόταν να αντικαταστήσει το Renault 4. Είχε μικρές διαστάσεις, κινητήρα 750cc και πλαστικό αμάξωμα. Το κόστος του όμως με το πλαστικό αμάξωμα θα ήταν μεγάλο και μάλλον γι' αυτό δεν βγήκε στην παραγωγή ποτέ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...