11 Δεκ 2012

Πτώση στις τιμές των μεταχειρισμένων στο τέλος της χρονιάς

Το έχουμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο:: Η χρηματοοικονομική κρίση μπορεί να μείωσε κατά πολύ την αγοραστική μας δύναμη, δημιούργησε ωστόσο μεγάλες ευκαιρίες στον τομέα του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Για παράδειγμα, αυτοκίνητα που αγόραζε κανείς πριν 3 χρόνια με 3000 ευρώ, τώρα μπορεί να τα βρει με 1000 ευρώ! Ευκαιρίες όμως για αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων υπάρχουν και τώρα που τελειώνει η χρονιά . 


Γιατί όμως γίνεται αυτό; Ο λόγος είναι απλός: Οι πωλητές (ιδιώτες και έμποροι) μεταχειρισμένων αυτοκινήτων βλέποντας να τελειώνει η χρονιά, επείγονται πιο πολύ να πουλήσουν τα αυτοκίνητα τους διότι η κατοχή τους συνεπάγεται την επιβάρυνση τους με τέλη κυκλοφορίας και έξοδα ασφάλισης. Έτσι χαμηλώνουν τις τιμές διάθεσης των μεταχειρισμένων τους για να κάνουν πιο δελεαστική την αγορά τους. Όσο μεγαλύτερος είναι ο κυβισμός του αυτοκινήτου που πωλείται, τόσο πιο ψηλά είναι τα τέλη κυκλοφορίας και φυσικά μεγαλύτερη η πτώση της τιμής του μεταχειρισμένου.
Παρακάτω αναφέρουμε κάποιες περιπτώσεις όπου οι τιμές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που παρακολουθούμε σε αγγελίες αυτοκινήτων έχουν πέσει τον τελευταίο μήνα που διανύουμε:

Peugeot 306 '95 από 1000€ τώρα 800€


Nissan Micra '08 από 7000€ τώρα 6.500€Lancia Dedra 1.6 i.e '91 από 1000€ τώρα € 850Mazda 6 CLIMA '05 από 6200 € τώρα 5.900 €

Έτσι λοιπόν όσοι περίμεναν το τέλος της χρονιάς για να αγοράσουν αυτοκίνητο, ανταμείβονται με εκπτώσεις και καλές ευκαιρίες!

Καλές αγορές
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...