27 Δεκ 2012

Πληρωμή τελών κυκλοφορίας με άτοκες δόσεις!

Ελάχιστος χρόνος έμεινε για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας των αυτοκινήτων μας (Δευτέρα, 31/12/2012). Παρόλο που μάλλον θα δοθεί παράταση, καλό είναι να μην επαναπαυόμαστε.
Για την πληρωμή των τελών ορισμένες τράπεζες παρέχουν και φέτος διευκολύνσεις και συγκεκριμένα τη δυνατότητα πληρωμής των τελών κυκλοφορίας σε άτοκες δόσεις από 3 μέχρι 6 μήνες. 
Σύμφωνα με άρθρο στον ιστότοπο της εφημερίδας "Ημερισία", πληρώνοντας με πλαστικό χρήμα οι καταναλωτές μπορούν να κερδίσουν χρόνο και να μεταθέσουν ακόμα και για τα μέσα Φεβρουαρίου την πληρωμή είτε του συνόλου των τελών ή της πρώτης από τις άτοκες δόσεις. 
Για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να δώσουν εντολή για πληρωμή των τελών στην τράπεζα με την κάρτα τους, μία ημέρα μετά την έκδοση του λογαριασμού του Δεκεμβρίου. Ετσι η πρώτη άτοκη δόση θα εμφανισθεί στον λογαριασμό του Ιανουαρίου που πληρώνεται σε διάστημα 15 ημερών μετά την έκδοσή του. 
Προγράμματα με άτοκες δόσεις για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, έχουν οι εξής τράπεζες: 

  • Η Εθνική Τράπεζα προσφέρει 3 άτοκες δόσεις για την πληρωμή των τελών με τις πιστωτικές της κάρτες, για συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν -στο δίκτυο καταστημάτων- μέχρι τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου. 
  • Η Τράπεζα Πειραιώς-ΑΤΕ προσφέρει στους κατόχους των πιστωτικών καρτών Πειραιώς και Αγροτικής τη δυνατότητα εξόφλησης των τελών κυκλοφορίας σε 6 άτοκες δόσεις.
  • Η Alpha Bank που προσφέρει τη δυνατότητα αποπληρωμής των τελών κυκλοφορίας σε 6 άτοκες δόσεις, για τους κατόχους των πιστωτικών της καρτών. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε στο δίκτυο καταστημάτων είτε μέσω των υπηρεσιών Alpha Web Banking και Alpha Phone Banking. 
  • Επίσης και η Eurobank παρέχει τη δυνατότητα στους κατόχους των πιστωτικών της καρτών να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας σε 6 άτοκες δόσεις
  • Η Millennium Βank για εξόφληση με τις πιστωτικές της κάρτες παρέχει ειδική προσφορά πληρωμής με 3 άτοκες δόσεις, για ποσά άνω των 500 ευρώ. Πληρωμή με κάρτα μπορεί να γίνει εκτός από το κατάστημα και μέσω Contact Center (τηλ: 210 9557500 και 801 11 95500) 
  • Η Marfin Egnatia Bank προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους πιστωτικών της καρτών, να εξοφλούν με την κάρτα τους, χωρίς επιπλέον κόστος, τα τέλη κυκλοφορίας 2013, έως και σε 6 άτοκες δόσεις
  • Η Citibank προσφέρει τη δυνατότητα για πληρωμή των τελών με πιστωτικές της κάρτες και εξόφληση σε 3 άτοκες δόσεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...