22 Οκτ 2013

Renault Twingo diesel από 11580€!

Δεν το πιστεύαμε στα αυτιά μας όταν ακούσαμε την προσφορά του πωλητή της Renault από το τηλέφωνο: Το Renault Twingo diesel διατίθεται με αρχική τιμή 12490 και με την ισχύουσα προσφορά του όφελους 910€ φτάνει τα..11580€, και αυτό χωρίς ήξεις αφήξεις και ναι μεν αλλά..


Η τιμή αυτή περιλαμβάνει το όφελος απόσυσρσης χωρίς..να χρειάζεται να αποσύρει κανείς αυτοκίνητο! Έξοδα πρόσθετα δεν έχει καθώς το Twingo με ρύπους 85gr / km CO2 έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. 
Εδώ να σημειώσουμε ότι η τιμή αφορά την έκδοση με τον κινητήρα των 1,5 λίτρων και 75 ίππων που όμως είναι ικανός να κινήσει αξιοπρεπώς το αυτοκίνητο επιταχύνοντάς το από 0-100 σε 13,5 δλ σύμφωνα με τον κατασκευαστή. 
Κάποια άλλα ψηλά γράμματα αφορούν το χρώμα του αυτοκινήτου που στην τιμή αυτή είναι μη μεταλλικό και μπορεί κανείς να διαλέξει οποιοδήποτε χρώμα αρκεί να είναι...άσπρο!
Το Twingo όμως εκτός από την χαριτωμένη φατσούλα, διαθέτει και δυο άλλα πολύ δυνατά ατού:
1) Οδική συμπεριφορά. Μπορεί να είναι αυτοκίνητο κατηγορίας μίνι, βασίζεται όμως στο δάπεδο της 2ης γενιάς του Clio που έχει λάβει ουκ ολίγες καλές κριτικές στη συμπεριφορά του. Twingo λοιπόν με πάτημα Clio.
2) Διαθέτει εκείνη την ξεχασμένη πατέντα του πίσω συρόμενου καθίσματος. Θέλουμε χώρο για επιβάτες; μπορούμε να σύρουμε το πίσω κάθισμα προς τα πίσω. Θέλουμε αποσκευές; Μειώνουμε το χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών σέρνοντας το πίσω κάθισμα προς τα εμπρός κερδίζοντας πολύτιμα εκατοστά σε χώρο αποσκευών που μπορεί να φτάσει τα 265 λίτρα!
Βέβαια, εκτός από την τιμή, σήμερα πρέπει να ρωτάμε και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Για το Twingo(και γενικότερα για τα Renault) ο πωλητής μας είπε ότι το ισχύον επιτόκιο είναι αρκετά ανταγωνιστικό (9%) χωρίς να απαιτούνται έξοδα φακέλου!

Μείνετε συντονισμένοι καθώς ψάχνουμε τις προσφορές των εταιριών για το φθηνότερο diesel που μπορεί να αποκτήσει κανείς στην ελληνική αγορά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...