2 Οκτ 2014

Έρχονται νέα μοντέλα αυτοκινήτων; Ευκαιρία για αγορά των απερχόμενων! Οκτώβριος 2014

Τα λαμπερά φώτα της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου του Παρισιού ανάβουν ξανά και για το 2014 στις 6 Οκτωβρίου φωτίζοντας τα γυαλιστερά καινούργια μοντέλα του κάθε κατασκευαστή. Όλοι ασχολούνται με αυτά τα μοντέλα που είτε αντικαθιστούν παλιότερα, και είναι είτε εντελώς νέα, είτε αποτελούν ένα φρεσκάρισμα (facelift) των παλιότερων. 
Το γεγονός όμως της άφιξης των νέων μοντέλων, δημιουργεί πολύ μεγάλες ευκαιρίες για την αγορά των απερχόμενων! Οι εταιρίες πώλησης αυτοκινήτων θέλοντας να "ξεφορτωθούν" το στοκ που έχουν από τα απερχόμενα μοντέλα, κάνουν πολλές φορές δελεαστικές προσφορές σε επίπεδο τιμών αλλά και διακανονισμών!




Honda Jazz



Η νέα γενιά του Honda Jazz κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού και σύντομα αρχίζουν οι πωλήσεις του στην ευρωπαϊκή αγορά. Ωστόσο και το τρέχον μοντέλο είναι ένα καθ' όλα αξιόλογο αυτοκίνητο όμορφο σχεδιαστικά, οικονομικό σε κατανάλωση και με χώρους που συναγωνίζονται αυτοκίνητα της αμέσως επόμενης κατηγορίας.

Honda Civic Facelift




To Civic της 9ης γενιάς βγήκε στην παραγωγή μόλις το 2011 και ήδη η Honda παρουσίαζει στην έκθεση του Παρισιού ένα νέο μοντέλο με περιορισμένες αισθητικές επεμβάσεις. Η εικόνα του Civic που πρόκειται να αντικατασταθεί μιλάει μόνη της καθώς το αυτοκίνητο είναι μοντέρνο και εφοδιάζεται με ισχυρούς και οικονομικούς κινητήρες


Honda CR-V Facelift




Το ανανεωμένο CR-V με περιορισμένες αισθητικές αλλαγές και με έναν νέο κινητήρα θα δει και αυτό τα φώτα της φετινής έκθεσης του Παρισιού. Το απερχόμενο μοντέλο όμως έχει δείξει την αξία του στην Ελληνική αγορά, είναι όμορφο, οπότε αξίζει να μπει στα υπ' όψην αν βρισκόσαστε στην αναζήτηση ενός αυτοκινήτου ελευθέρου χρόνου (SUV)


Hyundai i20




Η έκδοση του σουπερμίνι της Hyundai είναι σχεδιασμένη από λευκό φύλλο χαρτί και κάνει πρεμιέρα στην φετινή έκθεση του Παρισιού. Ωστόσο το απερχόμενο μοντέλο δείχνει ακόμα φρέσκο και έχει αποδειχθεί αξιόπιστο και οικονομικό και ήδη στην πετρελαιοκίνητη έκδοσή του συνοδεύεται από μια δελεαστική προσφορά.


Kia Rio Facelift




To Rio της 3ης γενιάς βγήκε στην παραγωγή μόλις το 2011 και ήδη η Kia παρουσιάζει στην έκθεση της Παρισιού ένα νέο μοντέλο με περιορισμένες αισθητικές επεμβάσεις. Η εικόνα του Ριο που πρόκειται να αντικατασταθεί μιλάει μόνη της καθώς το αυτοκίνητο είναι επίκαιρο και εφοδιάζεται με ισχυρούς και οικονομικούς κινητήρες.


Kia Venga Facelift



Το ανανεωμένο αισθητικά Kia Venga θα παρουσιαστεί και αυτό στην έκθεση του Παρισιού. Το τρέχον μοντέλο είναι όμως ακόμη επίκαιρο τόσο από αισθητικής άποψης, όσο και από πλευράς κινητήρων και χώρων. Αν είστε στο δρόμο για αγορά μικρού πολυμορφικού, ρωτήστε για προσφορά στην Kia!


Mazda2 και Mazda MX-5





Το Mazda 2 και Mazda MX-5 αντικαθίστανται με εντελώς νέα μοντέλα. Ωστόσο προς το παρόν η Mazda δεν εκπροσωπείται στη χώρα μας από κάποιον αντιπρόσωπο, οπότε είμαστε σε αναμονή εξελίξεων.



Mercedes-Benz B-Class Facelift




Στα πλαίσια της ανανέωσης του ενδιαφέροντος για την B-Class, η Mercedes προχώρησε σε μια περιορισμένη αισθητική ανανέωση του μοντέλου της. Ωστόσο, οι φανταικοί των αυτοκινήτων με το σήμα του αστεριού, μπορούν να ρωτήσουν για προσφορές στο τρέχων μοντέλο της σειράς Β της Mercdes και δεν θα βγούνε χαμένοι!


Opel Corsa



Το εντελώς νέο Corsa είναι μια από τις πολλές νέες πρεμιέρες στην φετινή έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού και θα διαθέτει νέους κινητήρε και ελκυστική σχεδίαση. Το μοντέλο όμως που κυκλοφορεί στους δρόμους σήμερα, είναι αισθητικά επίκαιρο και έχει επιδείξει πολύ καλή αξιοπιστία μιας και ήταν για αρκετά χρόνια το Νο1 στις προτιμήσεις του ελληνικού αγοραστικού κοινού.


Skoda Fabia


Η είδηση της παρουσίασης του εντελώς νέου σουπερμίνι μοντέλου της Skoda που ακούει στο όνομα Fabia έχει γεμίσει τον ελληνικό και ξένο τύπο. Το Fabia όμως που κυκλοφορεί ήδη στους δρόμους είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο με οικονομικούς κινητήρες, καλή οδική συμπεριφορά και αξιόλογη ποιότητα κατασκευής. Με μια καλή προσφορά, αξίζει να μπει στα υπ'όψην!


Suzuki Vitara



Ηρθε και η σειρά της αντικατάστασης ενός πολύ πετυχημένου μοντέλου της Suzuki. Το νεο Vitara με πιο καμπύλες γραμμές και νέους κινητήρες θα δει με τη σειρά του τα φώτα της έκθσης του Παρισιού. Το υπάρχον όμως μοντέλο, έχει επιδείξει εκτός από πολύ καλή αξιοπιστία, άριστες δυνατότητες εκτός δρόμου, κάτι που
δεν έχουν οι περισσότεροι Ιάπωνες και Ευρωπαίοι ανταγωνιστές του στην κατηγορία του.

VW Passat



Ο αντικαταστάτης του Passat είναι ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο και θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού. Το μοντέλο όμως που κυκλοφορεί στους δρόμους σήμερα, είναι αισθητικά επίκαιρο με τους σύγχρονους και οικονομικούς κινητήρες της VW, με άπλετους χώρους και αξιόλογη ποιότητα κατασκευής.


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...