28 Φεβ 2015

H Lotus προσέλαβε μια γυναίκα οδηγό για τη Formula 1..η οποία είναι απίστευτα..όμορφη!

Ελάχιστα αθλήματα δίνουν τη δυνατότητα σε άντρες και γυναίκες να ανταγωνιστούν επί ίσοις όροις στο ίδιο πεδίο δράσης. Ένα από αυτά είναι και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και είναι ευχάριστο να δούμε γυναίκες αθλήτριες να ανεβαίνουν στην ιεραρχία!


Η πιο πρόσφατη είδηση που αφορά εξαιρετικά γρήγορες κυρίες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό έχει να κάνει με την πρόσληψη της Ισπανίδας Carmen Jorda ως οδηγός εξέλιξης των αυτοκινήτων Formula 1 της Lotus.


Θα μπορούσε να κάνει τον πρώτο αγώνα της επίσης στην Formula 1 στην περίπτωση που και οι 2 οδηγοί της Lotus αδυνατούν να συμμετάσχουν σε αγώνα. Προς το παρόν όμως θα συνεισφέρει στην εξέλιξη του αγωνιστικού της ομάδας για το 2015, στη εφαρμογή νέων ιδεών και τεχνολογιών καθώς και στην εξέλιξη με τη χρήση εξομοιωτή.


Είναι η κόρη του πρώην ογηγού αγώνων Jose Miguel Jordá και έχει συμμετάσχει ως τώρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα F3, στο Indy Lights και στο GP3 από το 2001. Αυτό λοιπόν είναι ένα σημαντικό βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση του ονείρου της να είναι η πρώτη γυναίκα οδηγός που θα ξεκινήσει έναν αγώνα στην F1 μετά από την Giovanna Amati το 1992.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...