22 Απρ 2015

Φίλη του blog μας πουλάει το Peugeot 206CC της - Νέα τιμή!

Ακούγοντας φίλους μας να επιθυμούν να πουλήσουν τα αυτοκίνητα τους θεωρούμε ότι ως άνθρωποι που ασχολούμαστε με το χώρο του αυτοκινήτου πρέπει να τους βοηθήσουμε. Ειδικά όταν το αυτοκίνητο που διαθέτουν προς πώληση είναι σε άριστη κατάσταση και καλοσυντηρημένο. και άρα μια τίμια και αξιόλογη πρόταση.

Η φίλη μας λοιπόν πήρε την απόφαση να αποχωριστεί το 206CC της. Είναι μοντέλο του 2003 με κινητήρα 1,6 λίτρων και 115 ίππων που μπορούν να κινήσουν σε αρκετά ζωηρούς ρυθμούς το όμορφο αμάξωμα του. Έχει διανύσει ως τώρα στα χέρια της φίλης μας 144000 χλμ.
Το αυτοκίνητο διαθέτει  δερμάτινα καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι,aircondition, καινούργια λάστιχα, ηχοσύστημα., ABS και 4 αερόσακκους.
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή το αυτοκίνητο επιταχύνει από 0 ως 100 σε 11,2 δλ και φτάνει τα 193 χλμ/'ωρα! Καθόλου άσχημα αν αναλογιστεί κανείς επίσης ότι το εν λόγω αυτοκίνητο μπορεί να μετατραπεί από κουπέ σε κάμπριο με το πάτημα ενός κουμπιού και μπορεί να αποκτηθεί με 2800 ευρώ!
Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει το εν λόγω αυτοκίνητο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την ίδια καλώντας στο 6948251407
Για περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα της αγγελίας πώλησης του αυτοκινήτου ακολουθώντας το σύνδεσμο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...