17 Φεβ 2018

Εξαφανίστε τα βαθουλώματα στο αυτοκίνητο σας με απλούς και ανέξοδους τρόπους!

Εκνευρίζεστε που έχετε βαθουλώματα στο αυτοκίνητό σας; Υπάρχουν απλοί και αποτελεσματικοί τρόποι για να διορθώσετε μόνοι σας με ελάχιστα ή και καθόλου έξοδα γλιτώνοντας την επίσκεψη στον φαναποιό!

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε στο carblogger.gr αρκετούς τρόπους που μπορούμε να εφαρμόσουμε για να εξαφανίσουμε βαθουλώματα από το αυτοκίνητό μας. Τους τρόπους αυτούς σας τους παρουσιάζουμε.

1. Εφαρμογη ζεστου μεσου και αμέσως μετά βεντουζα

Εφαρμόστε στην περιοχή του βαθουλωματος ζέστη και με βραστό νερό η με ένα πιστολάκι και αμέσως μετά τραβήξτε με μία βεντούζα. Δείτε το σχετικό βίντεο:


2. Εφαρμογη ζεστου και αμέσως μετά κρύου μέσου.

Εφαρμόστε στην περιοχή του βαθουλωματος ζέστη και με βραστό νερό η με ένα πιστολάκι και αμέσως μετά κρυο. Δείτε το σχετικό βίντεο:


3. Εφαρμογή βεντούζας μεταφοράς τζαμιών

Αγοράζοντας μία βεντούζα για μεταφορά τζαμιών με κόστος 3 έως 5 ευρώ μπορούμε να τραβήξουμε το βαθούλωμα και να διορθώσουμε τη ζημιά. Δείτε το σχετικό βίντεο:


4. Εφαρμογή με χρήση ενός κιτ επισκευής βαθουλωμάτων

Υπάρχουνε κιτ επισκευής που χρησιμοποιούνται και από επαγγελματίες φανοποιούς. Μπορούμε εύκολα να προμηθευτούμε ένα τέτοιο κιτ με κόστος 15 ευρώ περίπου και να κάνουμε τη δουλειά μας. Δείτε το σχετικό βίντεο:


Εμείς από την πλευρά μας στο carblogger.gr σας ενθαρρύνουμε να δοκιμάσετε και να γλιτώσετε πολύτιμα χρήματα από επισκευές!

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...