6 Δεκ 2019

Suzuki Ignis Hybrid: Το φθηνότερο υβριδικό της αγοράς!

Μελετώντας τους τιμοκαταλόγους των εταιριών αυτοκινήτων, μείναμε άφωνοι βλέποντας και ξαναβλέποντας την τιμή που προσφέρεται πλέον το προσιτότερο υβριδικό αυτοκίητο στην ελληνική αγορά: Μόλις 12,190 ευρώ! Αυτό δεν είναι άλλο από το Suzuki Ignis hybrid.

Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου παρατηρούμε ότι το υβριδικό του σύστημα αποτελείται από μια ηλεκτρογεννήτρια (ISG) και μιας υψηλής απόδοσης μπαταρία ιόντων λιθίου. Το εν λόγω σύστημα είναι σχεδιασμένο και για οικονομία στο καύσιμο, αλλά και για εξοικονόμηση χώρου, κάτι σημαντικό για ένα αυτοκίητο μικρών διαστάσεων όπως το Ignis. 
Ο κινητήρας του υβριδικού Ignis είναι 4κύλινδρος 1.2 λτ. Dualjet. Το σύνολο αποδίδει 90 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και 120 Nm ροπής στις 4.400 σ.α.λ. και επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 11,8 δλ. Η τελική του ταχύτητα είναι 170 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 4,3 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 98 γρ./χλμ.
Καθόλου άσχημα για ένα προσιτό μικρό αυτοκίνητο που οι τιμή του διαφοροποιείται ελάχιστα από τα συμβατικά βενζινοκίνητα αυτοκίνητα της μίνι κατηγορίας.
Εκτός από το Ignis, η Suzuki προσφέρει και τα Swift και Baleno σε υβριδική έκδοση με τιμή αγοράς που αρχίζουν από 12290 ευρώ (Swift) και 14470 ευρώ (Baleno)


Suzuki Swift


Suzuki Baleno

Συγχαρητήρια στη Suzuki και περιμένουμε και άλλους κατασκευαστές να παρουσιάσουν τις δικές τους προσιτές προτάσεις σε υβριδικά αυτοκίνητα!

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...