30 Μαρ 2020

Τέσσερεις από τις καλύτερες ταινίες με αυτοκίνητα που μπορείτε να δείτε online!

Οι καιροί που ζούμε απαιτούν να μένουμε στο σπίτι μας για να προστατευτούμε από τον κορωναϊό. Μπορούμε να κάνουμε πολλά και διάφορα πράγματα για να περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας. 'Ένα από αυτά που μπορούμε να κάνουμε εμείς οι εραστές της αυτοκίνησης, είναι να απολαύσουμε ταινίες με θέμα το αυτοκίνητο με απίστευτες καταδιώξεις που σου κόβουν την ανάσα!

Έτσι, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της εποχής, ψάξαμε και βρήκαμε εδώ στο carblogger.gr τις καλύτερες ταινίες που περιέχουν συναρπαστικές καταδιώξεις με αυτοκίνητα που άφησαν εποχή και μπορούμε να τις απολαύσουμε online!
Προσοχή! δεν μιλάμε για trailer αλλά για πλήρεις ταινίες!

1. Bullit (1968)



Η ταινία Bullit (αγγλικά Bullitt) είναι ένα αστυνομικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής του 1968. Δεν θα αναφερθουμε τόσο στην πλοκή, όσο στα χαρακτηριστικά που κάνουν την ταινία μοναδική. 
Πρώτον η διασημότερη κινηματογραφική καταδίωξη όλων των εποχών στους δρόμους του Σαν Φραντσίσκο που έμεινε στην ιστορία μεταξύ ενός Ford Mustang και ενός Dodge Charger
Δεύτερον η εμβληματική παρουσία του καταπληκτικού Steve McQueen
Τρίτον η πλοκή αυτή καθαυτή που έκανε την ταινία μια από τις καλύτερες του είδους της (αστυνιμικό θρίλερ)
Απολαύστε την με ελληνικούς υπότιτλους ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:



2. Ronin (1998)



Ρόνιν ονομάζονται οι σαμουράι που έμειναν χωρίς αφέντη… Σε ανάλογη μοίρα βρίσκονται πέντε , άνεργοι πλέον, πρώην μυστικοί πράκτορες, μετά τη λήξη του Ψυχρού Πολέμου. Εδώ ξεχωρίζουν δυο απίστευτες καταδιώξεις στους δρόμους της.
Τα γυρίσματα και οι σκηνές στους δρόμους της Νότιας Γαλλίας έχουν μείνει στην ιστορία, με εντυπωσιακά μοντέλα όπως Audi S8, BMW σειράς 5, Mercedes S-Class και Peugeot 406 να αναλώνονται σε ανελέητο κυνηγητό.
Κερασάκι στην τούρτα η ερμηνεία του πολύ Robert De Niro.
Απολαύστε την με ελληνικούς υπότιτλους ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:



3. The Italian Job (1969)


Αν είστε λάτρεις του Mini Cooper, αυτή η ταινία θα σας ενθουσιάσει! Ατελείωτες καταδιώξεις με πρωταγωνιστή το λατρεμένο αυτοκίνητο στους δρόμους της Ιταλίας. Κατα τα΄άλλα μια ενδιαφέρουσα ταινία δράσης /  εγκλήματος με την εμβληματική ερμηνεία του Michael Caine.
Απολαύστε την με ελληνικούς υπότιτλους ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:



4. The Burglars - Le Casse (1971)

Η ταινία περιέχει μια από τις πιο ρεαλιστικές καταδιώξεις με αυτοκίνητα που έχουν γυριστεί στον κινηματογράφο γυρισμένη στους δρόμους του Πειραιά με πρωταγωνιστές ένα κόκκινο Fiat 124 Special T και ένα Opel Rekord. 
Πρωταγωνιστές δυο τεράστια ονόματα του κινημετογράφου οι Ζαν Πολ Μπελμόντο και Ομάρ Σαρίφ. 
Απολαύστε την ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...