19 Ιουλ 2022

Οδηγώντας 6 νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μέχρι να ΠΕΘΑΝΟΥΝ!

Τα ηλετρκοκίνητα αυτοκίνητα είτε το θέλουμε είτε όχι θα γίνουν αργά ή γρήγορα όπως φαίνεται τα προσωπικά μας αυτοκίνητα. Εκτός από την τιμή κτήσης, το κόστος χρήσης και το δίκτυο φόρτισης, ένα σημαντικό θέμα που απασχολεί όλους εμάς ως υποψήφιους αγοραστές, είναι η αυτονομία τους. Στο ερώτημα επιχειρούμε να απαντήσουμε στο carblogger.gr παρουσιάζοντας ένα σχετικό video  που ανακαλύψαμε.


Σκέφτεστε να μεταβείτε σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Τότε δείτε το παρακάτω video που βρήκαμε από τον ιστότοπο και εκπονπή αυτοκινήτου carwow! Στην εκπομπή αυτή που βρήκαμε στην αναζήτησή μας στο carblogger.gr, συγκεντρώθηκαν έξι από τα νεότερα μικρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα για να διαπιστωθεί πόσο αληθινή είναι η ισχυριζόμενη αυτονομία τους. 
Η ομάδα του carwow ξεκίνησε από το Λονδίνο προς τα βόρεια για να δει πόσο μακριά θα φτάσει το καθένα, ενώ παράλληλα εξέτασε τι συμβαίνει όταν τους τελειώσει η μπαταρία! Στη δοκιμή αυτή τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν είναι τα: 

Honda e 
Peugeot e-208 
Volkswagen e-Up! 
Vauxhall Corsa-e 
MINI Electric 
Renault Zoe 

Αλλά ποιο από αυτά πιστεύετε ότι θα ταξιδέψει περισσότερο; Και πιστεύετε ότι κάποιο από αυτά θα φτάσει στο 100% της ονομαστικής αυτονομίας του; Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να βρεις…
Τα αποτελέσματα εμφανίζονται παρακάτω:

Σε αυτή την κόντρα λοιπόν πάτωσαν οι Ιάπωνες και νίκησαν οι..Γάλλοι! Olala!
Δείτε κι εσείς το video για περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από αυτή την ιδιαίτερη κόντρα!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...