30 Ιαν 2023

Ασφαλιστείτε το όχημά σας και όχι μόνο, εύκολα και στις καλύτερες τιμές!


Η ασφάλιση ενός οχήματος είναι τόσο γρήγορη και εύκολη όσο ποτέ. Το r-insurance.gr είναι η ψηφιακή πλατφόρμα του ασφαλιστικού μας γραφείου, όπου μπορείτε να συγκρίνετε τιμές από 25 ασφαλιστικές εταιρείες, να επιλέξετε τις καλύψεις που χρειάζεστε και να τυπώσετε μόνοι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του οχήματός σας ή της οικίας σας. Το site είναι φιλικό προς τον χρήστη και σε 5 λεπτά μπορείτε να ασφαλιστείτε. Κάντε κλικ ΕΔΩ συγκρίνετε και επωφεληθείτε από τις μοναδικές τιμές και παροχές από το ασφαλιστικό μας γραφείο. Δίπλα στον πελάτη κάθε στιγμή με κορυφαία εξυπηρέτηση 24/7, εγγύηση χαμηλότερης τιμής και όφελος έως -40% Eshopinsurance.gr
Το ασφαλιστικό μας γραφείο αποτελείται από έμπειρα, νόμιμα και πιστοποιημένα στελέχη. Σε περίπτωση ατυχήματος είμαστε στη διάθεση σας για συμβουλές ή διεκπεραίωση της υπόθεσης.
Στο r-insurance.gr μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τα ασφαλιστήρια Υγείας – Ζωής, πάντα σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και αξιόπιστες εταιρείες του χώρου.

Χρήσιμες συμβουλές από το Eshopinsurance.gr
  • Σε περίπτωση ατυχήματος καλούμε τη φροντίδα ατυχήματος για να καταγράψει το συμβάν. Το τηλέφωνο βρίσκεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε εμφανές σημείο
  • Καλούμε την Τροχαία για να είμαστε καλυμμένοι σε περίπτωση που ο υπαίτιος οδηγός αναιρέσει τη δήλωση του
  • Κρατάμε στοιχεία από αυτόπτες μάρτυρες
  • Οι καλύψεις Νομική Προστασία, Οδική Βοήθεια, Πυρός, Κλοπή, Θραύση Κρυστάλλων, και Φυσικά Φαινόμενα είναι προαιρετικές
  • Δεν οδηγούμε ποτέ υπό την επήρεια αλκοόλ γιατί δεν καλυπτόμαστε από καμιά ασφαλιστική εταιρεία
  • Έχουμε πάντα τα απαραίτητα έγγραφα στο αυτοκίνητο (άδεια κυκλοφορίας, δίπλωμα, ασφαλιστήριο, ΚΤΕΟ, κάρτα καυσαερίων και τέλη κυκλοφορίας μαζί με απόδειξη πληρωμής)
  • Ασφαλίζουμε την περιουσία μας – ασφαλίζουμε την υγεία μας


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...