12 Μαΐ 2023

Honda HRV 1ης γενιάς: Προσιτό, μουράτο, οικονομικό και αξιόπιστο SUV!

 Θέλετε να ακολουθήσετε τη μόδα των SUV / Crossover αλλά υο ταμείο είναι μείον για κάτι καινούργιο; Το Honda HRV διατίθεται ως μεταχειρισμένο για εσάς και είναι ό,τι ακριβώς ζητάτε!

Το HRV της πρώτης γενιάς σύμφωνα με το hellas4x4.gr κυκλοφόρησε με τρίθυρο αλλά και πενταθυρο αμάξωμα, και κινητήρες 1.6 λίτρων με 105 ίππους ή 124 ίππους και αυτόματη εμπλοκή της τετρακίνησης. Σχεδιαστικά, το γιαπωνέζικο μοντέλο διέφερε από τα υπόλοιπα του ανταγωνισμού της εποχής του. 


Εσωτερικά διαθέτει καλούς χώρους και το ταμπλό είναι καλοσχεδιασμένο. Καλή ποιότητα κατασκευής και φινίρισμα συνοδεύουν την εικόνα του αυτοκινήτου.
Το HR-V κατασκευάστηκε στη Suzuka της Ιαπωνίας. Ήταν αρχικά διαθέσιμο σε ένα τρίθυρο αμάξωμα τον Φεβρουάριο του 1999 και χαρακτηρίστηκε εσωτερικά ως GH2. Τον Σεπτέμβριο του 1999, η Honda το παρουσίασε με μπροστινή κίνηση και τρεις πόρτες. 


Τα μοντέλα πέντε θυρών ορίστηκαν ως GH4 και παρουσιάστηκαν τον Μάρτιο του 2000. Η Honda προσέφερε μια επιλογή κινητήρα 123bhp VTEC και για τα τετρακίνητα και τετράθυρα τετρακίνητα μοντέλα. 
Το HR-V αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προσιτό αυτοκίνητο για όλες τις χρήσεις. Εκτός δρόμου, το αυτοκίνητο δεν βρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον, που χωρίς αμφιβολία είναι η άσφαλτος, στην οποία χάρη στο καλό του στήσιμο κινείται κάτι παραπάνω από αξιοπρεπώς.
Το HRV, σύμφωνα με την έρευνά μας στο carblogger.gr παράχθηκε από το 1998 εώς το 2006, και είχε μια αρκετά επιτυχημένη πορεία και στη χώρα μας, οπότε στην αγορά υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα ως μεταχειρισμένα. Μπορεί να το βρεί κανείς σε ένα μεγάλο εύρος τιμών που αρχίζει από 2000 ευρώ περίπου και φτάνει μέχρι τις 7000 ευρώ για τα πιο πρόσφατα μοντέλα. 
Η ιαπωνική του καταγωγή αποτελεί εγγύηση για την αξιοπιστία του (εφόσον φυσικά είναι καλοσυντηρημένο ως μεταχειρισμένο) και οι κινητήρες της Honda για τη δύναμη, την αξιοπιστία και την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...