4 Σεπ 2012

Πτώση στις τιμές των ασφαλίστρων αυτοκινήτου!.

Τον τελευταίο καιρό οι ασφαλιστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αυτοκινήτου, απαντούν στη κρίση με πολύ δελεαστικές προσφορές στην ασφάλιση του αυτοκινήτου. Οι προσφορές αυτές αφορούν ως επι το πλήστον σε ασφάλιση του αυτοκινήτου μέσω των δικτυακών τόπων των ασφαλιστικών αταιριών. Το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι να επισκεφθεί τον δικτυακό τόπο της ασφαλιστικής που κάνει την προσφορά, να συμπληρώσει κάποια στοιχεία που αφορούν στο αυτοκίνητο και στον ίδιο, και να δει σε πραγματικό χρόνο την προσφορά. Η προσφορά αυτή μπορεί να έχει μέχρι και 20% χαμηλότερη από την ασφάλεια που είχε ως τώρα.


Με αυτό τον τρόπο, παρακάμπτονται οι μεσάζοντες, οπότε ωφελείται ο τελικός καταναλωτής.

Επισκεφθήκαμε ένα σύνολο από δικτυακούς τόπους ασφαλιστικών εταιριών και πήραμε προσφορές για ένα αυτοκίνητο Citroen C3 1,2 λίτρων ασφαλισμένο στον νομό Θεσσαλονίκης για 6 μήνες. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά! Για το βασικό πακέτο ασφάλισης η ελάχιστη τιμή που βρήκαμε ήταν στα 113,41€!
Παρακάτω θα αναφέρουμε μερικούς δικτυακούς τόπους όπου μπορεί κανείς να δει on-line προσφορές για τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου του.




http://www.mydirect.gr/


Εκτός από τις , πολλές εταιρίες προσφέρουν πλέον 3μηνη ασφάλιση αυτοκινήτου, κάτι που μας διευκολύνει ακόμα περισσότερο στην περίπτωση που δεν έχουμε ή δεν θέλουμε να  δώσουμε χρήματα για 6μηνη ασφάλιση του αυτοκινήτου μας.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...