14 Ιαν 2014

Η πρόταση μας για το νέο Mazda RX-7!

Με μεγάλη μας χαρά διαβάσαμε στην ιστοσελίδα του Drive.gr ότι το νέο Mazda RX-7 ετοιμάζεται και θα παρουσιαστεί σε ένα ορίζοντα δυο χρόνων. Ένα αυτοκίνητο που αγαπήθηκε φανατικά από τους απανταχού οππαδούς της αυτοκίνησης και της σπορ οδήγησης. Εμείς στο carbloggergr σαν λάτρεις της αυτοκίνησης περιμένουμε ανυπόμονα με τη σειρά μας τη νέα αυτή γενιά. "Ξενερώσαμε" όμως λίγο όταν είδαμε το σχέδιο που ετοιμάστηκε από το Autocar που απεικονίζει καλιτεχνικά τη νέα μορφή του καθώς δεν νομίζουμε ότι το εν λόγω σκίτσο αποπνέει το δυναμισμό που πρέπει να έχει ένα RX-7. Γι' αυτό το λόγω πήραμε μολύβι και χαρτί (ή καλύτερα γραφίδα) και ετοιμάσαμε τη δική μας εκδοχή!


Οι επιρροές μας για τη δημιουργία του εικκονιζόμενου σχεδίου είναι από


-το concept car της Mazda με το όνομα Takery που εντυπωσίασε to 2011 στην έκθεση αυτοκινήτου του Τοκυο που έθεσε τη βάση για την εμφάνιση των μοντέλων της Mazda για τα επόμενα χρόνια


-το δικό μας σχέδιο που προέκυψε από τη συμμετοχή μας στο διαγωνισμό σχεδιασμού ενός αυτοκινήτου για την εταιρία κατασκευής υπεραυτοκινήτων Vencer


-το Mazda RX-8 που εντυπωσίασε με την εμφανισή του

- και φυσικά το παλιότερης γενιάς Mazda Rx-7


Γενικά επιλέξαμε λιτές γραμμές χωρίς στοιχεία εύκολου εντυπωσιαμού υιοθετώντας όλα τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που συναντάμε στα σύγχρονα Mazda και ταυτόχρονα χαρακτηριστικά δικής μας έμπνευσης.  από το δικά μας σχέδια.
Για το τέλος αφήνουμε το σχέδιο του autocar για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης.


Ελπίζουμε να σας άρεσε το σχέδιο μας. Σύντομα θα επενέλθουμε με νέες εμπνεύσεις και σχέδια για υπάρχοντα αλλά και φανταστικά μοντέλα!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...