5 Φεβ 2014

Αυτοκίνητο με 1500 ευρώ: Η δικιά μας περίπτωση!

Όπως θα έχετε διαπιστώσει όσοι παρακολουθείτε την αρθρογραφία μας, ασχολούμαστε στο carbloggergr με θέματα που αφορούν ως επί το πλείστον προσιτά αυτοκίνητα που μπορεί να αποκτήσει κανείς ακόμη και με 1000-1500 ευρώ! Η φιλοσοφία μας και στη ζωή είναι ίδια:: Η απόκτηση ενός αξιόλογου αυτοκινήτου με λίγα χρήματα που να καλύπτει τις ανάγκες μας μη κοστίζοντας μια ολόκληρη περιουσία. Ήρθε όμως η ώρα να κάνουμε πράξη τα γραφόμενα μας και να κάνουμε δικό μας ένα προσιτό πλην όμως πανέμορφο αυτοκίνητο!



Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο είναι ένα Nissan 100ΝΧ μοντέλο του 1994 είναι πλέον το προσωπικό μας αυτοκίνητο. Την αγγελία πώλησης του την βρήκαμε στον ιστότοπο www.car.gr . Στην αγγελία υπήρχε μια λεπτομερής περιγραφή του αυτοκινήτου κάτι που μας έκανε να προχωρήσουμε σε τηλεφώνημα στον ιδιοκτήτη, ο οποίος μας διαβεβαίωσε και προφορικά τα γραφόμενα της αγγελίας. Μετά από επίσκεψη στο μέρος που βρίσκεται το αυτοκίνητο και από έλεγχο σε μηχανικό της επιλογής μας  -ο οποίος επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση του αυτοκινήτου-, αποφασίσαμε την αγορά του.
Το αυτοκίνητο εκτός από την ξεχωριστή εξωτερική εμφάνιση που ακόμη και σήμερα γυρίζει κεφάλια, διαθέτει και οροφή τύπου T-top οπότε μετατρέπεται πολύ εύκολα σε (ημί)κάμπριο!
Έτσι κάναμε πράξη αυτά που γράφουμε στο άρθρο μας Μεταχειρισμένα αυτοκινητα με στύλ και με 1000 ευρώ αλλά και είμαστε συνεπείς στη φιλοσοφία μας.
Το "ηθικά διδάγματα" από την αγορά αυτή είναι ότι
1) Με λίγο (ή περισσότερο) ψάξιμο μπορεί κανείς να βρει ό,τι τύπου αυτοκίνητο επιθυμεί ακόμη και να μη διαθέτει πολλά χρήματα.
2) Ευκαιρίες υπάρχουν και γίνονται ακόμα περισσότερο στους δύσκολους καιρούς που ζούμε
3) Διαβάζουμε carbloggergr και βγαίνουμε κερδισμένοι!
4) Συμβουλευόμαστε τη ενότητα του blog μας Τελη - τεκμήρια 2013 για να υπολογίσουμε τα συνολικά έξοδα που πρέπει να κάνουμε για να αποκτήσουμε ένα αυτοκίνητο

Και στα δικά σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...