28 Φεβ 2014

Mitsubishi Colt CZ3 από 8240 ευρώ??!!

Εν' 'οψη της άφιξης του νέου μοντέλου της Mitsubishi του space star το οποίο αντικαθιστά το Colt, η Mitsubishi διαθέτει το απερχόμενο Colt στην 3θυρη εκδοχή του στην εξωπραγματική τιμή των 8240 ευρώ!

Η τιμή αυτή καθιστά το Colt μια άριστη ευκαιρία καθώς με τα χρήματα αυτά αγοράζει κανείς μόνο αυτοκίνητα της μικρότερης κατηγορίας των μίνι.
To Colt διατίθεται με τον δεκαεξαβάλβιδο κινητήρα 1,3 λίτρων και 95 ίππων που του δίνει πολύ καλές επιδόσεις (0-100 σε 11 δλ, 180 τελική ταχύτητα) και ταυτόχρονα λογική κατανάλωση καυσίμου.
Στον εξοπλισμό δεν υπάρχουν ουσιαστικές ελλείψεις καθώς το aicondition δε λείπει, όπως και ο τηλεχειρισμός στο κλείδωμα / ξεκλείδωμα των θυρών, υποβοηθούμενο τιμόνι και ABS. Το μόνο που μπορούμε να επισημάνουμε ως έλλειψη, είναι ο εξοπλισμός του μόνο με 2 αερόσσακους οδηγού-συνοδηγού.
Ένα άλλο θεματάκι που έχει το αυτοκίνητο είναι τα σχετικά υψηλά τέλη κυκλοφορίας καθώς λόγω των εκπομπών ρύπων που έχει (143g/ km)  που είναι άνω των 140g/km, ο ιδιοκτήτης του θα πληρώνει 243 ευρώ.
Το Colt είναι από τις πολύ καλές προτάσεις στην κατηγορία διαθέτοντας καλή ποιότητα κατασκευής και οδική συμπεριφορά, πολύ καλές επιδόσεις και ιαπωνική αξιοπιστία

Αν τώρα οι 3 πόρτες του μοντέλου σας φαίνονται λίγες, η Mitsubishi διαθέτει το 5θυρο Colt στην τιμή των 9830 ευρώ με τις ίδιες προδιαγραφές για τον κινητήρα, επιδόσεις και εξοπλισμό.


Η τιμή του 5θυρου Colt είναι καλή, καθώς αφορά ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας σούπερμίνι και είναι κάτω των 10000 ευρώ και είναι πλουσιότερο σαν εξοπλισμό από το 3πορτο, δεν φτάνει όμως σε καμιά περίπτωση την δελεαστική προσφορά του.
(Οι εικόνες λήφθηκαν από τη σελίδα www.mitsubishi-motors.gr/)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...