18 Μαΐ 2014

Νέο μικρομεσαίο της Nissan ενάντια στα Golf Focus και Astra

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες μιλούν για επιστροφή της Nissan στην κατηγορία των μικρομεσαίων hatchback. Το όνομα αυτού πιθανότατα θα είναι Pulsar και σύντομα θα αποκαλυφθεί!


Η Nissan μετά την επιτυχία των μοντέλων Qasqai και Juke, πιστεύει δια στόματος του αντιπροέδρου μάρκετινγκ Guillaume Carter ότι είναι καιρός να επιστρέψει στην κατηγορία των μικρομεσαίων. "Υπάρχουν πελάτες της εταιρίας που δεν έχουν την επιθυμία να αγοράσουν ένα crossover σύμφωνα με τις έρευνες μας αλλά ζητούν ένα μκρομεσαίο hatchback" δήλωσε. 
Η Nissan προχώρησε και στην αποκάλυψη της μάσκας του μοντέλου της το οποίο θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 20 Μαίου και οι πωλήσεις θα αρχίοσουν τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.
Το νεο μοντέλο θα εμπνέεται από το Qasqai και θα δίνει έμφαση στην ποιότητα και στην τεχνολογία. 
Όσον αφορά τους κινητήρες η Nissan δηλώνει ότι σίγουρα θα υπάρχει μια έκδοση του στυλ "Bluemotion" που θα δίνει έμφαση στην οικονομία καυσίμου με εκπομπές ρύπων κάτω από τα 80g / km. Επίσης για να ανταγωνιστεί το Golf, θα έχει και έναν κινητήρα 1,2 λίτρων turbo και μια σπόρ έκδοση με το όνομα Nismo ενάντια στο Golf GTI.
Θα μπορέσει το Pulsar (ή όπως αλλιώς θα ονομαστεί στην ευρωπαϊκή αγορά) να τα βάλει με τα κορυφαία μοντέλα της μικρομεσαίας κατηγορίας; 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...