13 Μαΐ 2015

Vorsprung durch Technik; Τα Γερμανικά αυτοκίνητα μεταξύ των λιγότερο αξιόπιστων

Τα γερμανικά αυτοκίνητα κατατάσσονται μεταξύ των λιγότερο αξιόπιστων, και τα ιαπωνικά αυτοκίνητα στα πιο αξιόπιστα, σύμφωνα με μια νέα έρευνα στον κλάδο της βιομηχανίας του What Car? και Warranty Direct που δημοσιεύθηκε από το βρετανικό κανάλι BBC.


Οι Γερμανοί κατασκευαστές πήραν τέσσερις από τις έξι τελευταίες θέσεις σε πίνακα αξιοπιστίας με βάση τις εμπειρίες 50.000 ιδιοκτητών αυτοκινήτων στην Αγγλία. Αντίθετα, οι Ιάπωνες κατασκευαστές πήραν τέσσερις από τις πρώτες έξι θέσεις. 
Η είδηση αυτή έρχεται σε αντίθεση με την παραδοσιακή φήμη της Γερμανίας στη μηχανολογία. Αυτή η φήμη είχε χρησιμοποιηθεί από την Audi στη διαφήμιση της μέσω της φράσης "Vorsprung durch Technik" που σημαίνει "η πρόοδος μέσα από την τεχνολογία». Η μάρκα Bentley, που ανήκει στην Volkswagen, κρίθηκε η λιγότερο αξιόπιστη ανάμεσα σε 37 μάρκες, στην έρευνα του What Car? και Warranty Direct. Οι Mercedes, Audi και  Porsche ανήκαν επίσης στις έξι χειρότερες.

Οι πιο αξιόπιστοι κατασκευαστές
ΘΕΣΗΚατασκευαστήςΒαθμολογία Αξιοπιστίας (χαμηλότερη καλύτερα)
1.Honda41
2.Suzuki48
3.Toyota66
4. =Chevrolet82
4. =Mazda82
6.Ford85


Οι λιγότερο αξιόπιστοι κατασκευαστές
ΘέσηΚατασκευαστήςΒαθμολογία αξιοπιστίας (υψηλότερα χειρότερα)
32.Mercedes Benz215
33.Chrysler221
34.Audi223
35.Jeep227
36.Porsche380
37.Bentley637

Η αξιολόγηση της αξιοπιστίας υπολογίζεται ανάλογα με το πόσο συχνά χρειάζεται ένα αυτοκίνητο επισκευή, και πόσο ακριβά κοστίζει η επισκευή του.
Συνέπεια αυτόύ είναι τα πολυτελή αυτοκίνητα να τα πηγαίνουν χειρότερα στην κατάταξη τους στον πίνακα, καθώς τα ανταλλακτικά μπορεί να είναι πιο ακριβά.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...