23 Ιουν 2015

Η πρόταση μας για την νέα Alfa Romeo Giulia

Οι φήμες παίρνουν και δίνουν για το σχήμα και τα μηχανικά μέρη της νέας Alfa Romeo Giulia που αναμένεται η παρουσίαση της αύριο 24 Ιουνίου 2015. Οι προδιαγραφές που ακούγονται για το μοντέλο εντυπωσιακές και η ανυπομονησία να δούμε το σουλούπι της μεγάλη.. Έχοντας κι εμείς στο carblogger.gr το "μικρόβιο" να σκιτσάρουμε αυτοκίνητα, ετοιμάσαμε την δικιά μας εκδοχή


Διαβάζοντας όλες αυτές τις εντυπωσιακές προδιαγραφές του νέου αυτοκινήτου, δεν κρατηθήκαμε λοιπόν και πιάσαμε μολύβι και χαρτί για να σχεδιάσουμε τη δικιά μας εκδοχή για το νέο αυτοκίνητο.
Έτσι λοιπόν τη νέα Giulia τη φανταζόμαστε ένα αυτοκίνητο που θα σαγηνεύει με το σχήμα της και θα σε προκαλεί να την οδηγήσεις. Θα είναι πισωκίνητη και το σχήμα της θα παραπέμπει σε κουπέ αυτοκίνητο. Παρότι σύγχρονη, το σχήμα της θα πρέπει να παραπέμπει σαφώς σε μοντέλα της Alfa Romeo του παρελθόντος.
Με βάση λοιπόν τα παραπάνω βάλαμε τη φαντασία μας να δουλέψει και φτιάξαμε ένα σκίτσο της νέας Alfa Romeo Giulia με άρωμα από carblogger.gr. Ελπίζουμε να σας αρέσειΟ ιδιοκτήτης της Giulia κατα τη γνώμη μας θα επικεντρώμενει περισσότερο στο σχήμα και στο χαρακτήρα του αυτοκινήτου του και όχι τόσο σε πρακτικά θέματα, όπως χώροι επιβατών και αποσκυών. Με αυτά στο μυαλό, δεν σχεδιάσαμε το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο αλλά "θυσιάσαμε" την πρακτικότητα στο βωμό του κομψού και όμορφου σχήματος.
Πηγές έμπνευσής μας ήταν όπως γράψαμε παλιότερα μοντέλα της φίρμας όπως η Alfa Romeo spider από την οποία εμπνευστήκαμε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου


Το βραβευμένο σχέδιο του συμπατριώτη μας Αλάξανδρου Λιώκη ο οποίος σχεδίασε το εκθεσιακό πρότυπο Gloria ήταν ακόμα μια πηγή έμπνευσης από όπου εμπνευστήκαμε την οροφή του σχεδίου μας.


Ελπίζουμε να σας άρεσαν τα σχέδια μας! Σύντομα θα επανέρθουμε με νέες προτάσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...