7 Μαΐ 2016

Όλα τα μουσεία αυτοκινήτων που μπορείτε να περιηγηθείτε διαδικτυακά δωρεάν!

Τα τελευταία χρόνια απολαμβάνουμε ένα σύνολο τεχνολογίες που οι μεγαλύτεροι από εμάς ούτε θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε 20 χρόνια πρίν! Μια από αυτές είναι και το Google Street View με το οποίο μπορούμε να περιηγηθούμε σε οποιονδήποτε δρόμο του κόσμου σαν να είμασταν εκεί! Την ίδια τεχνολογία χρησιμοποιούν σήμερα και πολλά μουσεία κατασκευαστών αυτοκινήτων για να αναδείξουν τα εκθέματα τους. Εμείς συλλέξαμε στο carblogger.gr όλα αυτά τα μουσεία που μπορείτε να επισκεφθείτε διαδικτυακά με την τεχνολογία Google Street View και σας τα παρουσιάζουμε!

Alfa Romeo

Οι εραστές της μιλανέζικης φίρμας μπορούν να απολαύσουν τα αυτοκίνητα-κόσμημα που έχουν δημιουργηθεί καθ' όλη την ιστορία της χωρίς να εκτεθούν σε ..ιούς!
Στο μουσείο της Alfa Romeo δεν παρέχεται σε όλο το χώρο του ενιαία περιήγηση όπως στα υπόλοιπα μουσεία, μπορεί ωστόσο κανείς μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους να απολαύσει μια γεύση από τα εκθέματα του.

Σύνδεσμος 1

Σύνδεσμος 2

Σύνδεσμος 3

Σύνδεσμος 4

Σύνδεσμος 5

Σύνδεσμος 6


Ferrari

Τα πανέμορφα κόκκινα ιταλικά supercars της ιστορικής ιταλικής φίρμας αλλά και τα αυτοκίνητα της που συμμετείχαν στην Formula 1 αλλά και σε άλλους αγώνες μπορεί να απολαύσει ο περιηγητής στο μουσείο
Στο μουσείο της Ferrari δεν παρέχεται σε όλο το χώρο του εννιαία περιήγηση όπως στα υπόλοιπα μουσεία, μπορεί ωστόσο κανείς μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους να απολαύσει μια γεύση από τα εκθέματα του.

Σύνδεσμος 1

Σύνδεσμος 2

Σύνδεσμος 3

Σύνδεσμος 4

Σύνδεσμος 5

Σύνδεσμος 6

Honda

Όποιος λατρεύει τα ιαπωνικά αυτοκίνητα, σίγουρα δεν θα έχανε ευκαιρία να επισκεφθεί ένα μουσείο με αυτοκίνητα μιας μάρκας που έχει γράψει τη δική της σελίδα στην ιστορία της αυτοκίνησης: Τη Honda! Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ταξιδέψει μέχρι την Ιαπωνία πλέον αλλά να κάνει μερικά "κλικ" (ή ταπ) στον υπολογιστή / συσκευή του! 
Για να επικεφθείτε διαδικτυακά το μουσείο της Honda, ακολουθείστε τον σύνδεσμο

Lamborghini

Σας αρέσουν τα ιταλικά supercars; Αν ναι θα εκστασιαστείτε με μια περιήγηση όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική στο μουσείο της Lamborghini στη Santa Agata! Απολαύστε 50 και πλέον χρόνια ιστορίας της ιταλικής φίρμας, περιηγηθείτε στο χώρο και καθίστε μέσα στα μοντέλα που έχετε λατρέψει!
Για να περιηγηθείτε στο μουσείο της , ακολουθείστε το σύνδεσμο

Porsche 

Οι απανταχού λάτρεις της γερμανικής φίρμας που κατασκευάζει τα ερωτεύσιμα υπεραυτοκίνητα που όλοι γνωρίζουμε, έχουν έναν παραπάνω λόγο να είναι χαρούμενοι καθώς έχουν πλέον τη δυνατότητα χωρίς να μετακινηθούν από την πολυθρόνα τους να επισκεφθούν εντελώς δωρεάν το νέο μουσείο της Porsche στη Στουτγκάρδη!

Για να περιηγηθείτε στο μουσείο της , ακολουθείστε το σύνδεσμο

Toyota 

Μια άλλη ιαπωνική φίρμα, η Toyota έχει διαθέσει επίσης την περιήγηση στο μουσείο της μέσω της τεχνολογίας Google Street View. 
Για να περιηγηθείτε στο μουσείο της , ακολουθείστε το σύνδεσμο

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...