10 Νοε 2015

Εντυπωσιακό! Δωρεάν περιήγηση στο μουσείο της Lamborghini!

Σας αρέσουν τα ιταλικά supercars; Αν ναι θα εκστασιαστείτε με μια περιήγηση όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική στο μουσείο της Lamborghini στη Santa Agata! Απολαύστε 50 και πλέον χρόνια ιστορίας της ιταλικής φίρμας, περιηγηθείτε στο χώρο και καθίστε μέσα στα μοντέλα που έχετε λατρέψει!

Καλύπτοντας 1500 τετραγωνικά μέτρα σε δύο ορόφους, θα πάρετε μια εντυπωσιακή γεύση από όλες τις απόψεις από όποια Lamborghini έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα συμπεριλαμβανομένων των Miura SV, Countach, Diablo, LM002 SUV, και καθώς και των εκθεσιακών προτοτύπων της.


Σε αρκετά αυτοκίνητα μπορείτε μπείτε και να καθίσετε στο εσωτερικό τους, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε μια άποψη 360 μοιρών όπως στο εντυπωσιακό εσωτερικό του προτοτύπου Sesto Elemento, στο εσωτερικό του LM002, ή να απολαύσετε τη λάμψη από τα ανθρακονήματα στο εσωτερικό της Reventon. Μοντέλα υπο κλίμακα, οι εκπληκτικοί κινητήρες V12 της φίρμας, ακόμη και μια μηχανή θαλάσσης περιλαμβάνονται στην έκθεση. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κλικ στο σύνδεσμο  που σας παραθέτουμε για να δείτε το μουσείο σε πλήρη οθόνη - πολύ φθηνότερα από ό, τι ένα εισιτήριο μετ 'επιστροφής στην Ιταλία!

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!

   
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...