5 Οκτ 2017

0-400-0: H Koenigsegg Agera έκανε τη Bugatti Chiron να δείχνει..γατάκι!

Κάποιοι κατασκευαστές έχουν διαλέξει τις πίστες για να επιδεικνύουν τα γρήγορα μοντέλα τους (βλέπε Nurburgring), ενώ κάποιοι άλλοι δημιουργούν video μετρώντας απευθείας τις επιδόσεις των μοντέλων τους. Δεν πάει πολύς καιρός που η Bugatti διάλεξε τον δεύτερο τρόπο για να επιδείξει την κυριαρχία της στον κόσμο των hypercars κάνοντας το 0-400-0 σε 41,96 δευτερόλεπτα. Όχι για πολύ όμως..

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Bugatti εξέδωσε ένα video όπου δείχνει τo τελευταίο δημιούργημά της, την Chiron να επιταχύνει από τα 0 εώς τα 400 χλμ / ώρα και στη συνέχεια να επιβραδύνει μέχρι το 0 σε..μόλις 41,96 δευτερόλεπτα. "Γουάου" αναφωνίσαμε εμείς οι κοινοί θνητοί που τα αυτοκίνητά μας ούτε 0-150-0 δεν κάνουν αυτό τον χρόνο!


Δείτε το video με τη Bugatti Chiron να κάνει το εν λόγω ρεκόρ ακολουθώντας τον σύνδεσμο. 

Κάποιοι βόρειοι -Σουηδία μεριά- όμως μηδίασαν όταν είδαν το παραπάνω ρεκόρ..

"Για να δείξουμε στα γατάκια της Bugatti ποιός είναι ο κυρίαρχος στα hypercars!" σκέφτηκε ο ευφυής Koenigseg και έβαλε το δικό του "παιδί" το Agera να εκτελέσει την ίδια διαδικασία. 

Το εγχείρημα έγινε στο Vandel της Δανίας στις 1 Οκτωβρίου και ήταν μια γερή σφαλιάρα για την Bugatti καθώς η Agera χρειάστηκε..5,5 δευτερόλεπτα λιγότερο από την Chiron για την ίδια διαδικασία 0-400-0.

Στο εν λόγω video, o Koenigsegg με τη μαγκιά του Vin Diesel, χωρίς να πει κουβέντα λέει στην Bugatti και σε όλο τον κόσμο, ποιός είναι ο κυρίαρχος. Ένας Σουηδός που κάνει την "κάβλα" του δημιουργώντας υπεραυτοκίνητα χωρίς να είναι μια πολυεθνική, χωρίς να έχει τα "τρελλά" κεφάλαια των Γερμανών. 

Παρεπιπτόντως στο παρασκήνιο παίζει μια απίστευτη ροκιά που σε κάνει μαζί με το όλο concept να ανατριχιάσεις και να δεις το εν λόγω video καμιά 15αρία φορές. 

Μπράβο στον Koenigsegg και σε κάθε Δαυίδ που πιστεύει στις δυνάμεις του και κατατροπώνει τον Γολιάθ, όποια εποχή και αν έχει γίνει..

Δείτε το video με το ρεκόρ της Koenigsegg εδώ


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...