20 Μαρ 2019

Ποια μεταχειρισμένα αυτοκίνητα είναι… εφιάλτες!

Οι λόγοι που μπορεί κάποιος να χάσει τον ύπνο του είναι πολλοί! Βαρύ φαγητό, μια ταινία θρίλερ που τυχόν παρακολούθησε ή ακόμα κι ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που επέλεξε κι είναι ο καθημερινός του εφιάλτης.

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι μια δύσκολη διαδικασία, η οποία θέλει μεθοδικό ψάξιμο και καλό έλεγχο από μηχανικό της εμπιστοσύνης σας για να μην έχετε μπελάδες. Σαφώς υπάρχουν και τα «τεφαρίκια» που σου μιλάνε και σου λένε ότι θα περάσετε ωραία όσα χρόνια τα κρατήσετε, αλλά αυτά αποτελούν την εξαίρεση κι όχι τον κανόνα. Ναι, υπάρχουν περιπτώσεις που αυτοκίνητα με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ αποδείχθηκαν «σκυλιά», ενώ αντίστοιχα μοντέλα με μικρή… καριέρα ήταν πηγή άπειρων προβλημάτων. Γερμανοί συνάδελφοι του Ειδικού Τύπου και πιο συγκεκριμένα της Auto Bild, έλαβαν υπόψη τους τα τελευταία στοιχεία TUV, αλλά και τις εμπειρίες χρηστών και κατέληξαν στα 15 μεταχειρισμένα που είναι ο εφιάλτης του αγοραστή, μιας και η συχνότητα των βλαβών είναι τέτοια που καθιστά την αγορά τους απαγορευτική. Ξεκινάμε να σας τα παρουσιάζουμε από το περισσότερο αξιόπιστο μοντέλο και καταλήγουμε σε αυτό που είναι ένας τετράτροχος εφιάλτης!

Renault Twingo (1993 – 2014)


Το πρώτο Twingo (κωδικός μοντέλου C06), ήρθε στην αγορά σχεδόν πριν από 26 χρόνια. Όμορφο σχεδιαστικά, αλλά τεχνικά κακό, όπου τα προβλήματα αφορούσαν όλους τους τομείς...

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο autogreeknews.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...