27 Μαΐ 2019

Εφτά κουκλάρες οδηγοί αγώνων που θα σε κάνουν να..χαζεψεις!

Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν τα μηχανοκίνητα αθλήματα είναι αντρική υπόθεση από την αρχή της εποχής της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ωστόσο, παρά την κυριαρχία των ανδρών στους αγώνες, υπήρξε πάντα ένας αριθμός γυναικών που έχουν αποδείξει ότι τα κορίτσια μπορούν να οδηγούν τόσο γρήγορα όσο τα αγόρια και μερικές φορές ακόμα ταχύτερα και παράλληλα να..παγιδεύουν και το μάτι!


Έτσι, εμείς στο carblogger.gr ψάξαμε και συλλέξαμε δέκα από τις πιό..κουκλάρες οδηγούς αγώνων και..σας τις παρουσιάζουμε!

1. Danica Patric


H Danica Patric ήταν μέχρι πολύ πρόσφατα μια Αμερικανίδα επαγγελματίας οδηγός αγώνων. Είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα στην ιστορία της αμερικανικής αγωνιστικής ιστορίας. Η νίκη της το 2008 στο Indy Japan 300 είναι η μόνη από μια γυναίκα σε αγώνα IndyCar. Στην Αμερική η φήμη της είναι μεγάλη και για τις ικανότητες της στο τιμόνι αλλά και για την αναμφισβήτητη ομορφιά της!

2. Susie Wolff


Η Suzanne Wolff είναι βρετανός οδηγός αγώνων που δραστηριοποιήθηκε στους αγώνες αυτοκινήτων Touring, ειδικά στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό, συναρπαστικό πρωτάθλημα DTM. Ήρθε από μοτοσυκλέτα αλλά επέλεξε να μετακομίσει στα αυτοκίνητα. Άρχισε με πρωταθλήματα go-kart και μετά με τη Formula Renault και τη Formula Three. Από το 2006 έως το 2012, η ​​Susie Wolff συμμετείχε στο πρωτάθλημα DTM. Το 2012 μετακόμισε στη Formula 1 ως οδηγός δοκιμής για την ομάδα της Williams. Πλούσιο βιογραφικό λοιπόν και πλούσια..ελέη!

3. Cyndie Allemann


Η Cyndie Allemann είναι  οδηγός αγώνων από την Ελβετία. Ξεκίνησε την καριέρα της κερδίζοντας ένα τοπικό πρωτάθλημα junior go-kart και στη συνέχεια κινήθηκε σε πιο σοβαρή σειρά αγώνων. Το 2010, έκανε το ντεμπούτο του στο διάσημο παγκόσμιο πρωτάθλημα FIA GT1, οδηγώντας τα GT σπορ αυτοκίνητα στα καλύτερα κυκλώματα του κόσμου. Είναι ενδιαφέρον ότι το 2012 αγωνίστηκε στην σειρά Super GT στην Ιαπωνία!

4. Ashley Force Hood



Η Ashley είναι η κόρη του διάσημου drag racer, John Force, οπότε δεν είναι αφύσικο να έχει αγωνιστικό DNA. Η επαγγελματική της σταδιοδρομία άρχισε το 2007, aλλά τελείωσε το 2010 όταν παντρεύτηκε και ξεκίνησε μια οικογένεια. Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής καριέρας σε αγώνες drag racing, κέρδισε σε αρκετούς αγώνες και παράλληλα το σεβασμό στον αγωνιστικό κόσμο. Κρίμα παίδες, παντρεύτηκε το κορίτσι!

5. Maryeve Dufault




To ..μωρό της φωτογραφίας, είναι η Καναδέζα Maryeve Dufault που έχει καριέρα και ως οδηγός αγώνων αλλά και σαν μοντέλο. Μετά από τα go-karts, η Maryeve άρχισε να αγωνίζεται σε αγώνες κατώτερης σειράς όπως η Formula BMW και η σειρά Barber Race. Η μεγάλη της σημαντική στιγμή ήρθε το 2010 όταν άρχισε να αγωνίζεται στην καναδική σειρά ελαστικών NASCAR. Έγινε επίσης η πρώτη γυναίκα οδηγός που ήταν μέρος του αγωνιστικού προγράμματος Dodge.

6. Carmen Jorda



Όπως και ουκ ολίγοι άλλοι οδηγοί αγώνων, έτσι και η Carmen είναι γόνος του Jose Miguel Jorda που ήταν οδηγός αγώνων και την εισήγαγε στο άθλημα. Έτσι η Carmen ξεκίνησε σε go-kart πριν προχωρήσει στο ισπανικό Πρωτάθλημα Φόρμουλα 3 όπου ήταν αρκετά επιτυχημένη. Στη συνέχεια προχώρησε στην ευρωπαϊκή Formula 3, συμμετέχοντας στη σειρά Le Mans και Indy Car. Το 2015 και το 2016, η Carmen εξασφάλισε μια θέση στην ομάδα Lotus F1 ως οδηγού ανάπτυξης με καλή προοπτική οδήγησης σε αγώνες της Formula 1. Είναι λοιπόν εκτός από..κουκλί και μια πολλά υποσχόμενη οδηγός αγώνων.

7. Inessa Tushkanova



Ξέρω ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να γκουγκλάρεις το όνομα της Inessa! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γιατί το ίδιο έκανα κι εγώ..Το εν λόγω μωρό λοιπόν είναι οδηγός ράλι από την Ουκρανία που ξεκίνησε επαγγελματικά στη Ρωσία. Συνέχισε στη Φινλανδία, που ως γνωστόν είναι το σπίτι των καλύτερων οδηγών στον κόσμο. Είναι ικανή, αφοσιωμένη οδηγός ράλι με μεγάλη προοπτική και μέλλον στο άθλημα. Η Inessa είναι επίσης ένα επιτυχημένο μοντέλο και προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης. Έχει εμφανιστεί επίσης σε διάφορες εκδόσεις του περιοδικού Playboy για την αγορά της Ανατολικής Ευρώπης.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...