10 Ιουλ 2019

Σαρώνει τα βραβεία το πρωτότυπο Alfa Romeo Tonale σχεδιασμένο από τον Αλέξανδρο Λιώκη!

Η μια μετά την άλλη έρχονται οι διακρίσεις για το σχεδιασμό του πρωτοτύπου Alfa Romeo Tonale που επιμελήθηκε ο συμπατριώτης μας Αλέξανδρος Λιώκης. Μετά από το βραβείο Car Design Award 2019 στην κατηγορία των πρωτοτύπων, έρχεται και ακόμη μια διάκριση, αυτή τη φορά από το περιοδικό Auto Express

Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας που πληροφορηθήκαμε τη διάκριση του πρωτοτύπου Alfa Romeo Tonale με το βραβείο Car Design Award 2019 στην κατηγορία των πρωτοτύπων. Η διοργάνωση των Car Design Award είναι μια πρωτοβουλία του περιοδικού Auto&Design.

Διαβάστε επίσης: Συνέντευξη από τον Έλληνα σχεδιαστή αυτοκινήτων Αλέξανδρο Λιώκη!

Η βράβευση έλαβε χώρα στο Τορίνο στις 19 Ιουνίου, από τον Giorgetto Giugaro ο οποίος θεωρείται ως ο κορυφαίος σχεδιαστής αυτοκινήτων του περασμένου αιώνα, ο οποίος περέδωσε το βραβείο στον Αλέξανδρο Λιώκη, υπεύθυνο εξωτερικού σχεδιασμού της Alfa Romeo.


Η δεύτερη διάκριση έρχεται από το αγγλικό περιοδικό αυτοκινήτου AutoExpress του οποίου οι αναγνώστες έδωσαν στην Alfa Romeo Tonale το βραβείο σχεδιασμού για το έτος 2019 τόσο για τον εξωτερικό σχεδιασμό, όσο και για το σχεδιασμό του εσωτερικού της.


Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε περήφανοι για το συμπατριώτη μας Αλέξανδρο  που έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και του ευχόμαστε ακόμα περισσότερες επιτυχίες!


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...