5 Φεβ 2022

Τέσσερα προσιτά και πολύ οικονομικά αυτοκίνητα μέχρι 1500 ευρώ!

Οι τιμές των καυσίμων κάνουν την τσέπη μας να αδειάζει σε γρήγορους ρυθμούς, κάνοντας κι εμάς να αγκομαχάμε πασχίζοντας να βρούμε λύσεις για να μετακινούμαστε οικονομικά και ..ιδιωτικά. Στο άρθρο αυτό στο carblogger.gr σας έχουμε πέντε προτάσεις σε μεταχειριμένα αυτοκίνητα που μπορείτε να κινηθείτε πολύ οικονομικά!

Μπορεί τα αυτοκίνητα αυτά να έχουν ξεπεράσει την εικοσαετία, μπορούν ωστόσο να ωφελήσουν την τσέπη σας γλιτώνοντας πολύτιμα ευρώ σε καύσιμο τώρα που η βενζίνη έχει φτάσειτα 1,8 ευρώ το λίτρο με..άγνωστες προθέσεις! Δείτε παρακάτω τις τέσσερεις προτάσεις μας στο carblogger.gr που προέκυψαν από την έρευνα μας σε ιστότοπους με αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και portals που αναφέρουν πραγματικές τιμές κατανάλωσης για αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ευρωπαϊκούς κυρίως δρόμους. Η κατανάλωση βενζίνης που αναφέρεται, λήφθηκε από το spritmonitor.de και είναι από πραγματικές καταναλώσεις που αναφέρουν οδηγοί απο τους δρόμους της Ευρώπης κυρίως.

1. Citroen Saxo 1.1


Παράχθηκε από το 1996 εως το 2003 και αγαπήθηκε πολύ στην Ελλάδα. Με 60 ίππους, κινεί σχετικά σβέλτα το ελαφρύ αμάξωμα καταναλώνοντας 6 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα! 

2. Renault Twingo 1.2 16V


Η δεύτερη μας πρόταση έρχεται επίσης από τη Γαλλία και αφορά το γνωστό σε όλους μας Twingo. Προς το τέλος της καριέρας της πρώτης γενιάς του η Renault του φόρεσε τον δεκαεξαβάλβιδο κινητήρα των 75 ίππων από το 2000 εώς το 2007, δίνοντας φτερά στο μικρό πλην ευρύχωρο αμάξωμα κανοντας το να καταναλώνει μόνο 6 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα. Καθόλου άσχημα!

3. Suzuki Swift 1.0


Η δεύτερη γενιά του Swift επίσης κυκλοφόρησε επίσης αρκετά στη χώρα μας. Τα έτη παραγωγής του είναι απίστευτα πολλά για ιαπωνικό αυτοκίνητο (από το 1988 εως το 2001). Με τον τρικύλινδρο κινητήρα του των 55 ίππων, δεν προκαλεί ρίγη από τις επιδόσεις, σας κινεί όμως μεγάλη οικονομία καταναλώνοντας 6.1 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα! Καθόλου άσχημα!

4. Opel Corsa B 1.0


Η δεύτερη γενιά του Corsa ακόμη και σήμερα δείχνει μοντέρνα με τις πολλές καμπύλες στο αμάξωμα του. Από πλευράς κινητήρων από το 1998 ως το 2001 εξοπλιζόταν με τον τρικύλινδρο χιλιάρη της GM αποδίδοντας 55 ίππους. Παρότι οι επιδόσεις ήταν απογοητευτικές, το αυτοκίνητο κινούνταν με οικονομία καταναλώνοντας 6.3 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...