13 Μαρ 2022

Το οικονομικότερο βενζινοκίνητο της αγοράς από 7000 ευρώ!

Η υβριδική τεχνολογία έχει υιοθετηθεί πλέον από πάρα πολλούς κατασκευαστές, προσφέροντας μοντέλα με κατανάλωση καυσίμου που πριν μερικά χρόνια δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί. Ωστόσο, υπάρχει ένα πολυ προσιτό μοντέλο που είναι ακόμη πιο οικονομικό από το καλύτερο υβριδικό..

To Suzuki Selerio φαίνεται να είναι το οικονομικότερο βενζινοκίνητο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί στους ελληνικού δρόμους σύμφωνα με την έρευνά μας στο carblogger.gr καταναλώνοντας sσε πραγματικές συνθήκες σύμφωνα με τον ιοστότοπο spritmonitor.de κατά μέσο όρο 4.7 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα! 
Το Selerio έχει κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά από το 2014 εως το 2019. Σήμερα ως μεταχειρισμένο μπορεί να αγοραστεί σε τιμές που αρχίζουν από τα 7000 ευρώ περίπου.
To Celerio διαθέτει έναν 3κύλινδρο κινητήρα 1,0 λίτρου με απόδοση 68 ίππους και 9,2 kgm ροπής. με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο και είναι σύμφωνος με τις προδιαγραφές ρύπων EU6. Χάρη στις χαμηλές εκπομπές C02 έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας!
Με μήκος 3,6 m, κσι πλάτος 1,6 κατατάσσεται στα μικρά αυτοκίνητα πόλης. Το μεταξόνιο των 2,42 m προσφέρει επαρκή χώρο για τους επιβάτες και η απόσταση των 16,5 cm από το έδαφος επιτρέπει την κίνηση σε κακοτράχαλους δρόμους.
Κελεπούρι; Το Selerio λοιπόν χωρίς να κοστίζει, παρέχει άμεση λύση στο πρόβλημα της μεγάλης αύξησης της τιμής των καυσίμων σήμερα κινώντας πολύ οικονομικά  και γλιτώνοντας πολλά ευρώ από την τσέπη του ιδιοκτήτη του!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...