15 Μαΐ 2022

10 δωρεάν παιχνίδια οδήγησης που πρέπει να παίξετε αυτή τη στιγμή! Μέρος 1ο

Ξοδέψατε όλα τα χρήματά σας σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων και λογαριασμούς, αλλά εξακολουθείτε να διψάτε για γκάζια; Κατεβάστε ένα από αυτά τα δωρεάν παιχνίδια για να καλύψετε το κενό χωρίς το άδειο πορτοφόλι - γιατί όλοι χρειάζονται παιχνίδια!

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε στο carblogger.gr μια λίστα με τους 10 αγαπημένους μας προσομοιωτές οδήγησης στους οποίους μπορείτε να γκαζώσετε ατελείωτα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα...

1. Copa Petrobras de Marcas


Το Copa Petrobras de Marcas είναι η δημιουργία του Reiza Studios που φέρνει τους βραζιλιάνικους αγώνες στον υπολογιστή, επιτρέποντάς σας να αγωνίζεστε για κατασκευαστές σε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές πίστες αγώνων της Βραζιλίας. Ένας δωρεάν εξομειοωτής που δεν τσιγκουνεύεται στις επιλογές χειρισμού και προσαρμογής.

Κατεβάστε από τον σύνδεσμο:
https://store.steampowered.com/app/359800/Copa_Petrobras_de_Marcas/

2. Victory: The Age of Racing


Αυτό το παιχνίδι έλαβε πολλά αρνητικά σχόλια κατά την πρώιμη κυκλοφορία, αλλά όπως κάνουν όλοι οι καλοί δρομείς, εξελίχθηκε. Για ένα δωρεάν παιχνίδι, είναι μια απόλυτη έκρηξη. Το gameplay είναι στυλ simcade, με λίγη έμφαση στον ρεαλισμό και λίγη διασκέδαση σε στυλ arcade. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το παιχνίδι παρουσιάζει μια σειρά από αγωνιστικά αυτοκίνητα μέσα στις δεκαετίες. Υπάρχει αρκετό δωρεάν περιεχόμενο για να σας κρατήσει εθισμένους για αρκετό καιρό, αλλά μια πολυτελής έκδοση είναι διαθέσιμη για αγορά όταν τελειώσει η ψυχαγωγία.

Κατεβάστε από τον σύνδεσμο:

3. Track Mania: Nations Forever


Παίζοντας οποιοδήποτε παιχνίδι Track Mania σας κάνει να αισθάνεστε αμέσως 10 χρόνια νεότεροι. Τα μαθήματα που έχει θα σας φτιάξουν τη διάθεση να πιάσετε αέρα από τη στιγμή που θα τα δείτε. Μπορείτε να κατεβάσετε επιπλέον αυτοκίνητα και να πυροβολήσετε μέσα από άλματα στη δική σας βόλτα. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο στο παιχνίδι από το να διασκεδάζεις, και κάνει τη δουλειά καλά.

Κατεβάστε από τον σύνδεσμο:

4. RaceRoom Racing Experience

Το RaceRoom είναι δωρεάν για παιχνίδι με την επιλογή λήψης πρόσθετου περιεχομένου επί πληρωμή. Αυτή η προσομοίωση αγώνων επικεντρώνεται στην παροχή ακριβούς χειρισμού για οδηγούς αγωνων . Δεν υπάρχουν ανόητα κόλπα arcade, όλα είναι αγώνες. Ανταγωνιστείτε σε μια ποικιλία εκδηλώσεων όλο το χρόνο με άλλους διαδικτυακούς παίκτες.

Κατεβάστε από τον σύνδεσμο:

5. Hutch Top Drives


Το Top Drives είναι παρόμοιο με το Top Trumps, αλλά ο στόχος του παιχνιδιού είναι να συλλέξει τις διαφορετικές κάρτες αυτοκινήτου και να τις συναγωνιστεί είτε online είτε ενάντια στο AI στο κινητό σας. Το παιχνίδι διαθέτει πάνω από 1600 αυτοκίνητα με επίσημη άδεια για να συλλέξετε και να αγωνιστείτε, από Bugatti και Pagani μέχρι Mercedes-Benz, Porsche και ακόμη και Caterham. Θα μπορείτε να δοκιμάζετε τα αυτοκίνητά σας σε μια σειρά διαφορετικών αγωνιστικών περιβαλλόντων, όπως αγώνες έλξης, πίστες ή αναβάσεις σε λόφους, και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας.

Κατεβάστε 
στο Google Play Store και στο App Store .

Η συνέχεια στο δεύτερο μέρος!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...