15 Μαΐ 2022

10 δωρεάν παιχνίδια οδήγησης που πρέπει να παίξετε αυτή τη στιγμή! Μέρος 2ο

Στο δεύτερο μέρος (το πρώτο μέρος εδώ) συνεχίζουμε την παρουσίαση των δέκα πολύ ενδιαφέροντων παιχνιδιώνπου μπορεί να κατεβάσει και να παίξει κανείς δωρεάν, με τα παιχνίδια από το νούμερο έξι εως το νούμερο δέκα.

6. Extreme Off-Road Cars 2


Με εννέα μονοπάτια εκτός δρόμου για να διαγωνιστείτε και πέντε αυτοκίνητα από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε, το Extreme Off-Road Cars 2 παρουσιάζει μια πραγματική δοκιμασία των τεχνικών οδηγικών ικανοτήτων σας. Παίζεται απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας

Παίξτε το παιχνίδι ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

7. Death Rally Classic


Αυτό το παιχνίδι βασίζεται στη βασική αρχή του να ανταγωνίζεστε σε πρωταθλήματα για να κερδίσετε πόντους και έπαθλα όπως πολλά από τα παιχνίδια εδώ, εκτός από έναν θανατηφόρο κανόνα: οι αντίπαλοί σας μπορούν να σας χτυπούν με σφαίρες σε όλη τη διάρκεια των αγώνων! Αν σας αρέσουν και τα vintage γραφικά ακόμα καλύτερα!

Παίξτε το παιχνίδι ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

8. Asphalt 9: Legends


Με όνομα που που αντέχει στο χρόνο, η σειρά παιχνιδιών Asphalt απλά ενισχύεται με κάθε νέο παιχνίδι. Με μια τεράστια γκάμα από 142 αυτοκίνητα για να διαλέξετε και ένα εύρος φανταστικών σπριντ και πίστες για συμμετοχή, το Asphalt Legends μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι το αντίστοιχο με το Forza Motorsport του Xbox ή το Gran Turismo του Play Station .

Κατεβάστε το παιχνίδι ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

9. GT Racing 2: The Real Car Experience


Το GT Racing 2 παρέχει πρόσβαση σε πραγματικές πίστες, όπως η περίφημη Laguna Seca και πάνω από 1.400 εκδηλώσεις για να βελτιώσετε τις οδηγικές σας δεξιότητες. Τα αυτοκίνητα με επίσημη άδεια από περισσότερους από 30 κατασκευαστές, όπως η Ford και η Ferrari , σας βοηθούν να προσφέρετε μια πραγματικά αυθεντική οδηγική εμπειρία με το πάτημα ενός κουμπιού χωρίς καμία βλάβη στο τραπεζικό σας υπόλοιπο.

Κατεβάστε το παιχνίδι ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

10. Live for Speed


Ένα θρίλερ σε πραγματικό χρόνο που σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε πλήρεις 24ωρους αγώνες αντοχής που απαιτούν ισχυρές στρατηγικές ανεφοδιασμού και ελαστικών. Ομοίως, το παιχνίδι σάς επιτρέπει να απολαύσετε μερικούς πιο ήπιους διαγωνισμούς εκτός σύνδεσης ενάντια στο AI. Το Live for Speed ​​ενθαρρύνει τον οδηγό αγώνων μέσα σας και σας επιτρέπει ακόμη και να κάνετε «οδηγικές δοκιμές», παρόμοιες με αυτές της σειράς Gran Turismo, οι οποίες θα πυροδοτήσουν είτε όμορφες αναμνήσεις είτε οδυνηρές αναδρομές ανάλογα με την άποψή σας…

Κατεβάστε το παιχνίδι ακολουθώντας τον σύνδεσμο:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...