8 Ιουλ 2022

Τα άστρα στο τιμόνι: Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι οδηγοί;

 Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει μικρή σημασία εάν πιστεύεις στα ζώδια ή όχι. Και γι’ αυτό δεν ευθυνόμαστε αποκλειστικά εμείς, αλλά έβαλαν και το χεράκι τους επιστήμονες που φέρνουν στο φως όλο και περισσότερες έρευνες, οι οποίες δείχνουν ότι ο μήνας και η εποχή που γεννιόμαστε επηρεάζουν μακροπρόθεσμα τον χαρακτήρα μας και την υγεία μας. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η έκθεση του νεογέννητου στο φως και το σκοτάδι. Σωστά κατάλαβες.

Τον χειμώνα έχουμε περισσότερο σκοτάδι (ώρες μέρες-νύχτας) ενώ το καλοκαίρι έχουμε σαφώς περισσότερο φως. Η διαφορετική αυτή έκθεση στο φως και οι αλλαγές μέρας-νύχτας είναι που ρυθμίζουν το βιολογικό μας ρολόι και συνεπώς επηρεάζουν τη διάθεση μας. Αλήθεια, μα τον Πλούτωνα και τον Ουρανό και τον (ανάδρομο) Ερμή!
Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι οδηγός είσαι
Πώς να μην σου διεγείρουν την περιέργεια όλα τα παραπάνω; Γι’ αυτό και εμείς αναλύσαμε όλα μας τα δεδομένα από όλα τα τρακαρίσματα του 2021 για να δούμε ποια ζώδια (ή, αν προτιμάς, ποιοι οδηγοί, χωρισμένοι ανά μήνα γέννησης) τρακάρουν περισσότερο. Ποιοι είναι οι ζημιάρηδες του ζωδιακού κύκλου, ποιοι «τα σπάνε» (για θραύση κρυστάλλων μιλάμε, ε), ποιοι γνωρίστηκαν με την κάλυψη κλοπής λίγο πιο πολύ απ' όσο θα ήθελαν. Είσαι έτοιμος/η; 

Λεων: Βασιλιάς στα τρακαρίσματα! ...

Διαβάστε περισσότερα στο www.hellasdirect.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...