14 Ιουλ 2022

Tην Παρασκευή η παρουσίαση της ηλεκτρονικής μεταβίβασης αυτοκινήτου

 Έρχεται τις επόμενες μέρες μια νέα εφαρμογή, με αποστολή sms στους πολίτες για τον έλεγχο ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου τους, ενώ την Παρασκευή παρουσιάζεται η ηλεκτρονική μεταβίβαση αυτοκινήτου και στο τέλος του μήνα θα έχουμε την αστυνομική ταυτότητα και το δίπλωμα αυτοκινήτου στο κινητό μας. 

Αυτό τόνισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θοδωρής Λιβάνιος, στο πλαίσιο συζήτησης του 5ου "InvestGR Forum 2022: A New Greece Emerges" που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens. Ειδικότερα, ο κ. Λιβάνιος έκανε λόγο για το σημαντικό κομμάτι της ωρίμανσης μεγάλων ψηφιακών έργων και υλοποίησής τους από το Ταμείο Ανάκαμψης, μιλώντας "για ιστορική ευθύνη, ώστε να αξιοποιηθεί κατάλληλα προς όφελος της οικονομίας και των Ελλήνων πολιτών".

Ο κ. Λιβάνιος αναφέρθηκε στο σύστημα του εμβολιασμού, "ένα μεγάλο έργο που πέτυχε και έδειξε τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να λειτουργούμε το κράτος, το κράτος που πηγαίνει στον πολίτη. Όπως με τις διαγνωστικές εξετάσεις για τις γυναίκες για διάφορες μορφές καρκίνου"...

Διαβάστε περισσότερα στο www.capital.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...