5 Σεπ 2022

Συγκρίνουμε: Toyota Aygo X 1.0 – Fiat Panda Cross Hybrid 1.0 – Suzuki Ignis Hybrid 1.2

 Το Toyota Aygo X μάς απέδειξε με το «καλημέρα» ότι έχει κάνει άλμα προς το καλύτερο, βασισμένο κυρίως στη νέα του πλατφόρμα. Το τοποθετούμε απέναντι στις άλλες δύο crossover προτάσεις της κατηγορίας, το Fiat Panda και το Suzuki Ignis, οι οποίες αντιπαραθέτουν από την πλευρά τους τη… hybrid προσωπικότητα.

Δοκιμάσαμε πρόσφατα το αναβαθμισμένο σε κάθε επίπεδο Toyota Aygo X στην αυτόματη έκδοση με το κιβώτιο CVT. Το μικρό μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας, παρά τον κατά βάση αστικό του χαρακτήρα, χάρη στο σχεδιασμό του και στην αυξημένη του απόσταση από το έδαφος, σε προδιαθέτει για πιο περιπετειώδεις διαδρομές.
Έτσι, με την ευκαιρία της δοκιμής της χειροκίνητης έκδοσης, το τοποθετούμε απέναντι σε δύο επίσης ατμοσφαιρικές, αναβαθμισμένες και crossover προτάσεις της κατηγορίας, τo Fiat Panda Cross, πλέον διαθέσιμο αποκλειστικά με το υβριδικό σύστημα HyFly, όντας μάλιστα το μόνο από τα τρία που διαθέτει 6η σχέση στο μηχανικό κιβώτιό του, αλλά και το Suzuki Ignis Hybrid, το οποίο, σε αντίθεση με τα άλλα δύο 1.000άρια, είναι εφοδιασμένο με κινητήρα 1,2 λίτρων. Η μέρα μας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, με τα συγκεκριμένα A–SUV, αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα…

Διαβάστε περισσότερα στο www.4troxoi.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...