24 Δεκ 2022

Τα πιο περιέργα νέα της αγοράς αυτοκινήτου για το 2022!

Το 2022 χωρίς να το έχουμε πάρει χαμπάρι, έχει φτάσει στο τέλος του φαίρνοντας ανακατατάξεις στην αγορά του αυτοκινήτου. Από τη μια οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις, από την άλλη η εμφάνιση κάποιων νέων μοντέλων, έδωσαν το στίγμα της τη χρονιά αυτή

Εμείς, μέσα από το παρατηρητήριο του carblogger.gr, βλέπουμε τα στραβά, τα αστεία, αλλά και τα περίεργα του 2022 στην αγορά του αυτοκινήτου. Όλα αυτά σας τα παρουσιάζουμε στις παρακάτω γραμμές!

1. Η Tesla βρίσκεται στην 24η θέση 


Στην 24η θέση της κατάταξης μεταξύ των κατασκευαστών αυτοκινήτων τερματίζει φέτος η Tesla! Αν σκεφτούμε ότι δεν πούλησε κάποιο όχημα τους δυο πρώτους μήνες (λόγω αντιπροσωπείας?), η επίδοση αυτή είναι πολύ καλή! Να στεφτείτε ότι είναι μπροστά από κατασκευαστές όπως η Land Rover, Honda, Alfa Romeo και Subaru!

2. Τα πολύ μικρά αυτοκίνητα πόλης, άρχισαν να πουλούν!


Εκτός από το Citroen Ami, παρατηρούμε ότι και άλλοι κατασκευαστές μικρών ηλκετρικών αυτοκινήτων πόλης εμφανίζονται πλέον στους καταλόγους! Τετοιοι είναι οι ZHIDOU και JIAYUAN 

3. H KERABOSS πούλησε 3 αυτοκίνητα!


Το ελληνικό τζιπάκι που βασίζεται στο σασί του Smart, πούλησε 3 αυτοκίνητα! Είναι ένα νέο για το ελληνικό αυτοκίνητο παρόλο που το νούμερο δεν φαίνεται και πολύ ενθαρρυντικό..

4. Η Porsche πούλησε περισσότερα αυτοκίνητα από την Smart!


Πως να σχολιάσουμε αυτό το "κουλό" νέο;; ΚΙ όμως είναι έτσι! Μέχρι τέλος Νοεμβρίου, η Porsche πούλησε 149 αυτοκίνητα, ενώ η Smart..51!

5. Η Mercedes πούλησε περισσότερα αυτοκίνητα από την ΚΙΑ!


Άλλο κουφό κι αυτό! Ένας premium κατασκευαστής να πουλάει καλύτερα από έναν παραδοσιακά λαϊκό κατασκευαστή! Μήπως επειδή αρχίζουν και εξαφανίζονται τα προσιτά αυτοκίνητα του λαού; Εδώ που τα λέμε η Mercedes "ριχνει στ' αυτιά" και άλλους λαϊκούς κατασκευαστές όπως Ford, Renault, Nissan, Dacia..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...