3 Μαρ 2023

Μεταχειρισμένα που η αξία τους πολλαπλασιάστηκε τα τελευταία χρόνια

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μπορεί να είναι μια πρώτης τάξεως επένδυση. Ως παρατηρητές της αγοράς εδώ στο carblogger.gr, βλέπουμε πολλά και διάφορά στην αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Μοντέλα που τα παρουσιάζαμε στις λίστες με αυτά των 1000 και 2000 ευρώ, έχει εκτοξευτεί η τιμή τους τα τελeυταία 5-8 περίπου χρόνια. 

Και δεν αστειευόμαστε,καθώς κι εμείς οι ίδιοι τρίβουμε τα μάτια μας όταν βλέπουμε τις αλλαγές σε μοντέλα των 1000 ευρώ και των 2000 ευρώ που είχαμε παρουσιάσει σε προηγούμενα μας άρθρα. 
Έτσι στο παρόν άρθρο σας παρουσιάζουμε τη δικιά μας έρευνα στο carblogger.gr σε σχέση με μεταχειρισμένα που 'exei πολλαπλασιαστεί η αξία τους τα τελυταία χρόνια.

BMW σειρά 3 Ε30

Πριν μερικά χρόνια βλέπαμε ακόμη την εικονιζόμενη σειρά 3 της BMW να φλερτάρει με τιμές που ήταν γύρω στο χιλιάρικο. Σήμερα, στην καλύτερη περίπτωση οι τιμές αρχίζουν από 2000 ευρώ με μέσο όρο για αυτοκίνητα σε καλή κατάσταση τα 3500-4000 ευρώ.

Citroen 2CV


Την ίδια πορεία με την BMW E30 είχε και το 2CV. Από τα 1000-1500 ευρώ που ήταν η τιμή  του πριν κάποια χρόνια, σήμερα το κατά μέσο όρο πωλείται σε τιμές γύρω στα ...8000 ευρώ!

Mini


Μια από τα ίδια ισχύει και για το γνήσιο Mini και όχι αυτό που παράχθηκε από την BMW. Από εκεί που οι τιμές του άρχιζαν από 1000-1500, φτάσαμε σήμερα στα..5000 ευρώ τουλάχιστον!

Honda CRX


Άλλο ένα μοντέλο που έχει γράψει ιστορία εντός και εκτός συνόρων, Το CRX, εκτός του ότι ακόμη και σήμερα δείχνει επίκαιρο ως σχήμα, έχει και τους κινητήρες-διαμάντι που γράψανε ιστορία με την απόδοση και την αξιοπιστία τους. Και στηνπερίπτωση του CRX από 1000-15000 ευρώ, σήμερα πωλούνται 5000 ευρώ κατά μέσο όρο.

Όλες οι πισωκίνητες Toyota


Στην περίπτωση των πισωκίνητων μεταχειρισμένων της Toyota, οι τιμές σήμερα έχουν πάρει την ανιούσα..Λόγω της αξιοπιστίας των μοντέλων και τη δυνατότητα να συμνμετέχουν σε αγώνες και επειδείξεις drift, Είναι περιζήτητα.Πριν κάποια χρόνια συναντούσαμε Corolla ακόμα και με..500 ευρώ και σήμερα οι τιμές έχουν φτάσει στα..5000 ευρω! Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τα υπόλοιπα πισωκίνητα της Toyota.

VW Kafer


Το κτσαριδάκι ήταν ένα αυτοκίνητο που παράχθηκε σε εκτομύρια αντίτυπα. Από τα 1000 ευρώ που μπορούσε να το βρει κανείς, σήμερα πωλείται κατά μέσο όρο κάπου στα..5000 ευρώ!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...