27 Ιαν 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό GM Interactive Design Competition - Opel Ampera 2020

Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι να ζωγράφισα ήταν ένα αυτοκίνητο. Από τότε έχω γεμίσει χιλιάδες χαρτιά με σκίτσα από υπάρχοντα και μελλοντικά δικά μου μοντέλα αυτοκινήτων. Δυστυχώς όταν ήρθε η ώρα να σπουδάσω, δεν υπήρχε στην Ελλάδα κάτι σχετικο, οπότε ακολούθησα κάτι άλλο που παρεπιπτόντως μου άρεσε στο δρόμο. Το πάθος μου για το αυτοκίνητο όμως δεν έφυγε ποτέ, ούτε και σταμάτησα ποτέ να σχεδιάζω.. 
Διαβάζοντας κάπου στο διαδίκτυο για το διαγωνισμό της GM Interactive Design Competition, μου ήρθε εντελώς αυθόρμητα η επιθυμία να συμμετάσχω. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξει καποιος ένα προφίλ στον ιστότοπο http://www.cardesigncontest.com/ov/ και να ανεβάσει τα σχέδια του. 
Έτσι λοιπόν έκανα κι εγώ και ήδη έχω ανεβάσει ένα σχέδιο μου. Για να δείτε και να σχολιάσετε τα σχέδια μου το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο
Το θέμα είναι να σχεδιάσουμε το Opel Ampera του 2020. Για όσους δεν ξέρουν το Opel Αmpera είναι το πρωτοποριακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο παραγωγής της Opel και κατ' επέκταση της μητρικής εταιρίας GM.






Για αρχή λοιπόν ανέβασα τα παρακάτω εικονιζόμενα σχέδια:



Χρησιμοποίησα στοιχεία από υπάρχοντα και παλιότερα μοντέλα της Opel και πιστεύω ότι πέτυχα ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα. Θα ακολουθήσουν και άλλα σχέδια.

Σε νεώτερη ανάρτηση μπορείτε να δείτε το σύνολο των σχεδίων που έχω κάνει για τον διαγωνισμό
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...