8 Μαΐ 2012

Πωλήσεις ΙΧ επιβατικών αυτοκινήτων Απριλίου 2012: Πτώση 56,7%

Τι να σχολιάσουμε όταν βλέπουμε αυτά τα νούμερα; Πτώση λοιπόν στην αγορά ΙΧ επιβατικών που φτάνει το 56,7% τον μήνα Απρίλιο σε σύγκριση με τις πωλήσεις του ίδιου μήνα το έτος 2011.
Όπως και του προηγούμενους μήνες του 2012, έτσι και τον Απρίλιο η Opel είχε τις περισσότερες πωλήσεις ακολουθούμενη από την Toyota και τη Citroen που πραγματοποίησε ένα πολύ μεγάλο άλμα στην τρίτη θέση των πωλήσεων από την 8η θέση τον προηγούμενο μήνα. Ο λόγος είναι οι πολύ ελκυστικές προσφορές της αντιπροσωπείας στα πετρελαιοκίνητα μοντέλα της. 

Αναλυτικότερα, η κατάταξη όσον αφορά τις εταιρίες είχε ως εξής:


Σε επίπεδο μοντέλων πρώτο για ακόμη ένα μήνα τερμάτισε το Opel Corsa με την μεγάλη γκάμα κινητήρων, καυσίμων και εκδόσεων. Δεύτερο το Citroen C3 κυρίως λόγω των ελκυστικότατων προσφορών όπως αναφέραμε και πιο πάνω της αντιπροσωπείας της Citroen που τα κάνει ένα άριστο value for money. και τρίτο το Toyota Yaris λόγω του πολύ καλού value for money του αλλά και λόγω του πολύ δυνατού και οικονομικού diesel κινητήρα με τον οποίοων εξοπλίζεται.


Αξιοσημείωτο είναι το μήνα Απρίλιο εκτός από το άλμα της Citroen και οι πωλήσεις της Porsche που ανήλθαν σε 18 αυτοκίνητα τον Απρίλιο, ενώ το προηγούμενο τρίμηνο πουλήθηκαν σύνολο 2 αυτοκίνητα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...