11 Μαρ 2013

Εντυπωσιακά μοντέλα αυτοκινήτων και όμορφα κορίτσια από την φετινή έκθεση Γενεύης (2013)

Άνοιξε και φέτος τις πύλες της στις 7 Μαρτίου το διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης για 10 μέρες, γεγονός που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αυτοκινητιστικά events της χρονιάς. Όλοι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων δίνουν το "παρών" παρουσιάζοντας τα νέα τους μοντέλα, εντυπωσιακά πρωτότυπα και νέες τεχνολογίες.



Εν μέσω κρίσης, εντύπωση έκανε η παρουσίαση μοντέλων με σπορ προσανατολισμό από πολλούς κατασκευαστές. Εμείς θα κάνουμε μια παρουσίαση των εντυπωσιακότερων κατά τη γνώμη μας μοντέλων που παρουσιάστηκαν στη φετινή έκθεση και ανεβάζουμε τη θερμοκρασία με φωτογραφίες με έμψυχα μοντέλα που πλαισιώνουν τα άψυχα τετράτροχα 

Alfa Romeo 4C


Προκειμένου να «γεμίσει» το κενό μέχρι την έναρξη παραγωγής της 4C, τον προσεχή Ιούνιο, η Alfa Romeo προχωρά στο λανσάρισμα μίας συλλεκτικής έκδοσης του πισωκίνητου sport coupe με τον κινητήρα στο κέντρο. Η «Launch Edition» θα παραχθεί σε 1.000 μονάδες, εκ των οποίων οι 400 προορίζονται για την Ευρώπη.

Ferrari La Ferrari


Ο αντικαταστάτης της Ferrari Enzo δείχνει και είναι ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό supercar από τον προκάτοχο του. Με κινητήρα 6,3 λίτρων και απόδοση 800+150 ίππων (κινητήρας+σύστημα KERS) σίγουρα πείθει και με τις επιδόσεις του. 

ΜcLaren F1


Και ενώ σκεφτόμασταν ποιο αυτοκίνητο θα τολμήσει να τα βάλει στην πίστα με την La Ferrari, διαβάζουμε για την παρουσίαση στην Γενεύη της νέας McLaren F1 με εξίσου εντυπωιακές προδιαγραφές με τον Ιταλό αντίπαλο του. Κινητήρας 3,8 λίτρων twin turbo 737 ίππους + 179 του ηλεκτροκινητήρα από το σύτημα KERS

Lamborghini Veneno



Μπορεί να μην είναι το πιο όμορφο αυτοκίνητο που κατασκεύασε η Lamboghini, σίγουρα όμως έιναι το πιο μελετημένο. Αμάξωμα από ταρακουνήματα μελετημένο αεροδυναμικά για τη βέλτιστη αρνητική άνωση, κινητήρα 6,3 λίτρων και 750 ίππων και τιμή....3,000,000 ευρώ!

Pinifarina Sergio Tribute Speedster Concept



To μοντέλο αυτό αποτελεί φόρο τιμής στον 85χρονο Sergio Pininfarina που απεβίωσε τον Ιούλιο του 2012. Ο ιταλικός οίκος παρουσιάζει στην ελβετική έκθεση ένα πρωτότυπο μοντέλο που φέρει το όνομα του και έχει ως αφετηρία της Ferrari 458 Spider.

Italdesign Parcour concept



H Italdesign Giugiaro στη Γενεύη, θέλοντας να γιορτάσει τα 45 χρόνια στον χώρο παρουσίασε τα Parcour και Parcour Roadster Concept. Και τα δύο φορούν τον V10 5,2-λίτρων κινητήρα της Lamborghini απόδοσης 550 ίππων. Αυτό που κάνει ξεχωριστό το πρωτότυπο είναι ότι το ύψος του μπορεί να αυξομειωθεί από 210 έως 330 mm, κάνοντας το την μια να έχει SUV εμφάνιση και την άλλη, εμφάνιση ενός σπορ αυτοκινήτου.

Alfa Romeo Gloria concept


To Gloria concept είναι μια σχεδιαστική σπουδή από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Σχεδιασμού του Τορίνο (IED), πάνω στον αντικαταστάτη της Alfa Romeo 159

Αρκετά λοιπόν με τα άψυχα μοντέλα, ας πάμε στα εμψυχα! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση πλαισιώθηκαν από πανέμορφα κορίτσια. Απολαύστε μαζί μας φωτογραφίες και video από το έμψυχα μοντέλα της έκθεσης! 













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...