8 Ιαν 2014

Μέσα στον Ιανουάριο η παρουσίαση του νέου ελληνικού αυτοκινήτου Namco Pony!

Μέσα στην απαισιοδοξία της κρίσης, της ανεργίας και της αβεβαιότητας, τα καλά νέα δυστυχώς σπανίζουν. Παρόλα αυτά υπάρχουν και είναι πολύ αισιόδοξα για το ελληνικό αυτοκίνητο! Η ελληνική εταιρία Namco που εδρέυει στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται να έχει προσπεράσει όλες τις δυσκολίες και είναι έτοιμη να παρουσιάσει μέσα στον μήνα Ιανουάριο επίσημα το νέο Pony!

Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη μας ακούγοντας τις πληροφορίες από την υπεύθυνη τύπου κ. Παπαπαναγιώτου της εταιρίας Namco. Σε σχέση με το νεφελώδες τοπίο που περιγράψαμε σε προηγούμενα άρθρα μας, σε σχέση με την παραγωγή του νέο Pony, τα φρέσκα νέα μιλάνε για την ολοκλήρωση της πολυπόθητης έγκρισης τύπου από το αρμόδιο Υπουργείο μέσα στον μήνα Ιανουάριο! Η κ. Παπαναγιώτου μας είπε ότι έχει ήδη γίνει η αρχική αξιολόγηση του αυτοκινήτου.
Λόγω συμφωνιών εμπιστευτικότητας (Non-disclosure agreements) όπως μας είπε δεν επιτρέπεται να μας δώσει περεταίρω στοιχεία όσον αφορά τεχνικές λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο.
Εμείς με τη σειρά μας θα σας υπενθυμίσουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του που είναι γνωστά ως τώρα:
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εξοπλίζεται με κινητήρες από την PSA (Peugeot-Citroen) και θα παράγεται αρχικά ως αγροτικό. Στα σχέδια της εταιρίας είναι η παραγωγή του αυτοκινήτου ως επιβατικό 5θέσιο και ως επιβατικό 7θέσιο
Η τιμή γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατηθεί μέχρι τις 7000€.

Αρκετά πρωτότυπα έχουν κατασκευαστεί για δοκιμές ώστε το τελικό προιόν να είναι αξιόπιστο.
Θα χαρούμε πολύ να βγουν αληθινά τα νέα που πήραμε και το ελληνικό αυτοκίνητο να πάρει σάρκα και ωστά στις μέρες μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...