24 Φεβ 2014

Η νέα ιστοσελίδα της ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας Namco

Η ΝΑMCO HELLAS A.E.B.E. είναι μια αμιγώς Ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία που συμπλήρωσε ήδη 60 χρόνια ζωής. Ιστορικά η NAMCO είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία σειράς σ’ όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Επιπλέον είναι η μόνη πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 αυτοκινητοβιομηχανία στην Ελλάδα, όσον αφορά τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την συναρμολόγηση οχημάτων μικρής σειράς. Η εταιρία πρόκειται πολύ σύντομα να πάρει έγκριση τύπου και να βγάλει στην παραγωγή το νέο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Pony! 

Από σήμερα 25/2/2014, η Namco έχει καινούργια ιστοσελίδα την www.namco.gr. Με την επίσκεψη του στη σελίδα, ο περιηγητής βλέπει ένα εντυπωσιακό video με το πως θα συναρμολογείται το νέο Pony.
Όλα είναι έτοιμα για την παραγωγή του νέου αυτοκινήτου. Το μόνο που καθυστερεί είναι η έγκριση τύπου από το αρμόδιο υπουργείο για να γίνει η επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου και να αρχίσει η παραγωγή του. 
Σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της υπεύθυνης τύπου της εταιρίας, η παρουσίαση θα γινόταν μέσα στον Ιανουάριο του 2014. Ωστόσο, ό,τι έχει να κάνει με το ελληνικό δημόσιο δυστυχώς κωλυσιεργεί. Ελπίζουμε ότι θα δούμε μέσα στην άνοιξη το νέο Pony να κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...