16 Μαρ 2014

Έρχονται νέα μοντέλα αυτοκινήτων; Ευκαιρία για αγορά των απερχόμενων! Μάρτιος 2014

Τα λαμπερά φώτα της 84ης διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης άναψαν ξανά και για το 2014 στις 6 Μαρτίου φωτίζοντας τα γυαλιστερά νέα μοντέλα του κάθε κατασκευαστή. Όλοι ασχολούνται με τα νέα αυτά μοντέλα αυτοκινήτων που αντικαθιστούν παλιότερα, και είναι είτε εντελώς νέα, είτε αποτελούν ένα φρεσκάρισμα (facelift) των παλιότερων. 
Το γεγονός όμως της άφιξης των νέων μοντέλων, δημιουργεί πολύ μεγάλες ευκαιρίες για την αγορά των απερχόμενων! Οι εταιρίες πώλησης αυτοκινήτων θέλοντας να "ξεφορτωθούν" το στοκ που έχουν από τα απερχόμενα μοντέλα, κάνουν πολλές φορές πάρα πολύ καλές προσφορές σε επίπεδο τιμών αλλά και διακανονισμών!




Κάτι άλλο που ισχύει στα απερχόμενα μοντέλα και αποτελεί λόγο αγοράς τους είναι το εξής: Όταν ένα νεο μοντέλο εμφανίζεται στην αγορά, έχει πολλές φορές μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα, τα οποία οι κατασκευαστές τα λύνουν κατά τη διάρκεια παραγωγής του. Έτσι, τον καιρό που πλησιάζει να τελειώσει η καριέρα ενός μοντέλου, έχουν λυθεί πολλά προβλήματα αξιοπιστίας κάτι που αποτελεί επίσης ένα ισχυρό κίνητρο αγοράς των συγκεκριμένων αυτοκινήτων.
Με βάση τα παραπάνω, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους ιστότοπους και περιοδικά, εμείς στο άρθρο αυτό θα κάνουμε παρουσίαση των μοντέλων που πρόκειται να λήξει ή έχει λήξει πολύ πρόσφατα η "θητεία" τους. Οι φωτογραφίες που παρουσιάζουμε παρακάτω είναι από τα απερχόμενα μοντέλα.

Audi ΤΤ



Η τρίτη γενιά του Audi TT κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στη 84η έκεθση αυτοκινήτου της Γενεύης και σύντομα αρχίζουν οι πωλήσεις του και στην ελληνική αγορά. Ωστόσο και το τρέχον μοντέλο της 2ης γενιάς είναι ένα καθ' όλα αξιόλογο μοντέλο με  έναν σύγχρονο turbo άμεσου ψεκασμού 1,8 λίτρων και 160 ίππων που ακόμη και σήμερα καταφέρνει να γυρίζει κεφάλια

Citroen C1



Το νέο Citroen C1 ετοιμάζεται να αρχίσει την καριέρα του στην αγορά και παρουσιάστηκε επίσης στην Έκθεση της Γενεύης. Το απερχόμενο μοντέλο όμως παρότι έχει συμπληρώσει 8 και πλέον χρόνια στην αγορά δείχνει ακόμα φρέσκο σχεδιαστικά, καταναλώνει ελάχιστο καύσιμο και είναι πολύ αξιόπιστο καθώς μοιράζεται μηχανικά μέρη και τεχνογνωσία με το Aygo της Toyota.

Dacia Duster



Το ανανεωμένο Duster με περιορισμένες αισθητικές αλλαγές και με έναν νέο κινητήρα είδε και αυτό τα φώτα της φετινής έκθεσης της Γενεύης. Το απερχόμενο μοντέλο όμως έχει δείξει την αξία του στην Ελληνική αγορά, είναι όμορφο και πολύ προσιτό, οπότε αξίζει να μπει στα υπ' όψην αν βρισκόσαστε στην αναζήτηση ενός προσιτού αυτοκινήτου ελευθέρου χρόνου (SUV)

Ford Focus


Η ανανεωμένη αισθητικά έκδοση του Focus παρουσιάστηκε και διαθέτει έναν νέο κινητήρα της σειράς Ecoboost. Ωστόσο το απερχόμενο μοντέλο δείχνει ακόμα φρέσκο καθώς παρουσιάστηκε μόλις το 2011 και διαθέτει τους πολύ ισχυρούς και συνάμα οικονομικού κινητήρες της σειράς Ecoboost. Αξίζει την προσοχη σας!

Honda Civic




To Civic της 9ης γενιάς βγήκε στην παραγωγή μόλις το 2011 και ήδη Honda παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης ένα νέο μοντέλο με περιορισμένες αισθητικές επεμβάσεις. Η εικόνα του Civic που πρόκειται να αντικατασταθεί μιλάει μόνη της καθώς το αυτοκίνητο είναιο μοντέρνο και εφοδιάζεται με ισχυρούς και οικονομικούς κινητήρες

Kia Sportage


Το ανανεωμένο αισθητικά Kia Sportage παρουσιάστηκε κι αυτό στην έκθεση της Γενεύης. Το τρέχον μοντέλο όμως αριθμεί μόλις 3 χρόνια στην αγορά και είναι ακόμη επίκαιρο τόσο από αισθητικής άποψης, όσο και από πλευράς κινητήρων. Αν είστε στο δρόμο για αγορά SUV μεσαίας κατηγορίας, ρωτήστε για προσφαρά στην Kia!

Mitsubishi Colt


Εν' 'όψει της άφιξης του νέου μοντέλου της Mitsubishi του space star στην κατηγορία των σούπερμινι το οποίο αντικαθιστά το Colt, η Mitsubishi διαθέτει το απερχόμενο Colt στην 3θυρη αλλά και στην πεντάθυρη εκδοχή του με μια πολύ γερή έκπτωση!

Mini



Το εντελώς νέο Mini είναι μια από τις πολλές νέες πρεμιέρες στην φετινή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Το μοντέλο όμως που κυκλοφορεί στους δρόμους διαθέτει μπόλικο στυλ και ταμπεραμέντο. Αν συνοδεύεται και με μια καλή προσφορά, σίγουρα θα αποτελεί "κελεπούρι"!

Nissan Juke



Το ανανεωμένο στα σημεία Nissan Juke παρουσιάστηκε κι αυτό κάτα από τα φώτα της έκθεσης της Γενεύης. Σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο έχει περιορισμένες αισθητικές επεμβάσεις. Το υπάρχον μοντέλο όμως δεν έχει χάσει σε καμιά περίπτωση την ξεχωριστότητα του και αποτελεί μια πρώτης τάξεως πρόταση στα προσιτά σούπερμίνι SUV αυτοκίνητα!

Peugeot 107


To εντελώς νέο αυτοκίνητο που αντικαθιστά το 107 είδε και αυτό τους προβολείς της έκθεσης της Γενεύης. Το τρέχον μοντέλο όμως παρότι έχει συμπληρώσει 8 και πλέον χρόνια στην αγορά δείχνει ακόμα φρέσκο, καταναλώνει ελάχιστη βενζίνη και είναι πολύ αξιόπιστο καθώς μοιράζεται μηχανικά μέρη και τεχνογνωσία με το Aygo της Toyota.

Renault Twingo


Η είδηση της παρουσίασης του εντελώς νέου μίνι μοντέλου της Renault που ακούει στο όνομα Twingo έχει γεμίσει τον ελληνικό και ξένο τύπο. Το Twingo όμως που κυκλοφορεί ήδη στους δρόμους είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο με περίσσιο στυλ, οικονομικούς κινητήρες και κοφτερή οδική συμπεριφορά. Με μια καλή προσφορά, αξίζει να μπει στα υπ'όψην!

Suzuki Alto


Ο αντικαταστάτης του Alto ακούει στο όνομα Selerio και όπως τα περισσότερα μοντέλα που αναφέρουμε, παρουσιάστηκε στην φετινή έκθεση της Γενεύης. Το υπάρχον Alto κυκλοφορεί αρκετά χρόνια στους δρόμους έχοντας να επιδείξει πολύ καλή οικονομία σε καύσιμο, ελάχιστα πάγια έξοδα και πολύ χαμηλή τιμή κτήσης. Αν δεν σας ενοχλεί ο μικρός χώρος αποσκευών, είναι μια πολύ καλή αγορά.

Toyota Aygo


Tο νεο Toyota Aygo είναι το τρίτο αδερφάκι των Citroen C1 και Peugeot 108 που παρουσιάστηκε κι αυτό (που αλλού;) στην έκθεση της Γενεύης. Το τρέχον μοντέλο όμως, όπως και τα C1 και 107  που μοιράζεται αμάξωμα και μηχανικά μέρη, δείχνει ακόμα φρέσκο, καταναλώνει ελάχιστη βενζίνη και είναι πολύ αξιόπιστο.

VW Polo και  Scirocco

Παρουσιάστηκαν τα ανανεωμένα αισθητικά τα νέα Polo και Scirocco της Volkswagen στην..(ξέρετε που) με περιορισμένες αισθητικές αλλαγές. Σίγουρα το γεγονός αυτό θα συνοδευτεί από μια πολύ καλή προσφορά σύντομα για τα Polo και Scirocco που ούτως ή άλλως είναι κορυφαίες προτάσεις στην κατηγορία τους.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...