20 Μαρ 2014

Ποιός θέλει να οδηγήσει τη νέα Lamborghini Huracan;

Η νέα Lamborghini Huracan παρουσιάστηκε στην 84η έκθεση της Γενεύης και εντυπωσιάζει με τις προδιαγραφές τις. Κινητήρας χωρητικότητας 5.2 λίτρων V10 με 610 άλογα και 560 Nm ροπής. Ένα καθαρόαιμο super car που θα προσφέρει μοναδικές επιδόσεις καθώς το 0-100 θα επιτυγχάνεται σε 3,2 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα θα αγγίζει τα 325 χλμ./ώρα. Στις αντιπροσωπείες αναμένεται προς το καλοκαίρι. Αν όμως θα θέλατε να πάρετε μια γεύση από την οδήγηση μιας Huracan, δεν έχετε παρά να διαβάσετε παρακάτω το άρθρο!

Lamborghini Huracan
Για όλους εμάς λοιπόν που θέλουμε να πάρουμε μια ιδέα πως είναι η οδήγηση της νέας Lambo, η εταιρία έφτιαξε έναν εξομοιωτή οδήγησης του νέου υπεραυτοκινήτου της. Δεν απαιτεί να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή στον υπολογιστή σας. Μπαίνοντας απλά στη σελίδα

 http://drivemyhuracan.lamborghini.com/

μπορείτε να οδηγήσετε το αυτοκίνητο σε μια πίστα. Τα γραφικά για εφαρμογή web είναι πάρα πολύ καλά, δεν φτάνουν όμως σε καμιά περίπτωση αυτά του Grand Tourismo. Ο έλεγχος του υπεραυτοκινήτου σας γίνεται με τα βελάκια του πληκτρολογίου. Αν θέλετε να δείτε τη συμπεριφορά της νέας Lambo όταν τραβάτε το χειρόφρενο, απλά πατάτε το Space!
Το παιχνίδι θέλει έναν σχετικά δυνατό υπολογιστή, θα σας ανταμοίψει όμως με την αίσθηση της επιτάχυνσης, του ήχου και του κρατήματος στις στροφές, αν τελικά καταφέρετε να μείνετε εντός πίστας!

Καλές βόλτες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...