22 Μαρ 2015

Τα ταχύτερα προσθιοκίνητα αυτοκίνητα στο Nürburgring!

Η κόντρα μεταξύ των κατασκευαστών που έχουν στην γκάμα τους ένα γρήγορο προσθιοκίνητο μοντέλο έχει ανάψει για τα καλά. Πεδίο αναμέτρησης τους η πίστα του Nürburgring στη Γερμανία όπου κάθε λίγο διαβάζουμε για νέα κατάρριψη του ταχύτερου γύρου. Τα αίματα (ξανα)άναψαν τελευταία με τον ταχύτερο χρόνο να σημειώνει το νέο Honda Civic Type-R.


Στις αρχές του 2014 το νέο Seat Leon Cupra R των 280 ίππων πετάει το γάντι στα υπόλοιπα /΄καυτά" προσθιοκίνητα σταματώντας τα χρονόμετρα του Nürburgring στο εντυπωσιακό 7:58:44 και στέφεται το γρηγορότερο προσθιοκίνητο της αγοράς.




Οι δάφνες του Leon δεν κράτησαν για πολύ..Οι πεισματάρηδες απόγονοι των Γαλατών ήταν αποφασισμένοι να απαντήσουν με κάτι καλύτερο. Και το έκαναν πολύ σύντομα με το Renault Mégane R.S. 275 Trophy-R σημειώνοντας 7:54:36!!




Υπάρχει όμως και ένας άλλος λαός που διακρίνεται για το πείσμα του: Οι Ιάπωνες. Δουλεύουν σκληρά και σιωπηλά χωρίς να το διατυμπανίζουν. Όταν όμως φτάσει η στιγμή του δια ταύτα, απαντούν με πράξεις. Αυτό έκαναν με το νέο Honda Civic Type-R που σταμάτησε τα χρονόμετρα στο άκρως εντυπωσιακό 7:50:63 αγγίζοντας μέσα στην πίστα τα 270 lm/h!!





Το νέο Honda Civic Type-R στέφεται το γρηγορότερο προσθιοκίνητο παραγωγής σήμερα. Για πόσο καιρό άραγε; Μείνετε συντονισμένοι!

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...