11 Μαρ 2017

Δημοφιλή παζάρια μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ανά την Ελλάδα

Ένας καλός τρόπος για να πουλήσει κανείς το μεταχειρισμένο αυτοκίνητό του είναι να το εκθέσει στο πλησιέστερο στην περιοχή του παζάρι αυτοκινήτων. Τα παζάρια αυτοκινήτων είναι μεγάλοι υπαίθριοι χώροι όπου πωλητές και αγοραστές μπορούν να συναντηθούν με σκοπό την αγοραπωλησία αυτοκινήτων. Στο άρθρο αυτό ερευνούμε το θέμα και σας παρουσιάζουμε τα πιο γνωστά παζάρια αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Η λέξη "παζάρι" μας φέρνει στο μυαλό την λαϊκή αγορά της γειτονιάς μας αλλά και την διαπραγμάτευση με έναν έμπορο με σκοπό την επίτευξη της καλύτερης δυνατής τιμής αγοράς.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο παζάρι αυτοκινήτων. Είναι μεγάλοι χώροι όπου επισκέπτονται έμποροι και ιδιώτες που επιθυμούν να πουλήσουν τα αυτοκίνητα τους πληρώνοντας κάποιο μικρό αντίτιμο στον υπεύθυνο του χώρου για να εκθέσουν τα αυτοκίνητά τους. Αντίστοιχα οι αγοραστές και επισκέπτες γενικά, πληρώνουν κι αυτοί ένα μικρό αντίτιμο και κάνουν την βόλτα τους στο χώρο. Ο υπεύθυνος του χώρου αναλαμβάνει ενίοτε και χρέη διεκπεραιωτή με σκοπό να ολοκληρώσει τη συναλλαγή μεταξύ πωλητή και αγοραστή.

Ας δούμε στη συνέχεια τα σημαντικότερα παζάρια αυτοκινήτων ανά την Ελλάδα καθώς και κάποιες πληροφορίες που συγκεντρώσαμε εδώ στο carblogger.gr γι' αυτά.

Αθήνα: Παζάρι αυτοκινήτων Σχιστού

Ό,τι γράψαμε στην προηγούμενη παράγραφο ισχύει για το παζάρι αυτοκινήτων Σχιστού. Γίνεται κάθε Κυριακή και το αντίτιμο για την έκθεση ενός αυτοκινήτου είναι 10 ευρώ. Δεν βρήκαμε κάποια επίσημη ιστοσελίδα για το παζάρι, οπότε παραθέτουμε στοιχεία που βρήκαμε στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας στο παζάρι αυτό μπορεί να βρει κανείς και κατασχεμένα αυτοκίνητα.


Πληροφορίες για το παζάρι δίνονται στο τηλέφωνο 2104092289


Θεσσαλονίκη: Μεγάλο παζάρι αυτοκινήτων

Τα ίδια πάνω κάτω ισχύου και για το παζάρι αυτοκινήτων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Γίνεται κάθε Σάββατο και το αντίτιμο για την έκθεση ενός αυτοκινήτου είναι 10 ευρώ για 2 εβδομάδες.
Η σελίδα στo facebook που βρήκαμε για το παζαρι αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη είναι η παρακάτω:




Πληροφορίες για το παζάρι δίνονται στο τηλέφωνο 2310684658


Παζάρι αυτοκινήτων στο Βόλο

Το παζάρι αυτοκινήτων γίνεται στο κέντρο της πόλης του Βόλου κάθε Σάββατο 9:00-15:00 και το διοργανώνει το AUTOINN Parking. Προσωρινά δεν είναι σε λειτουργία.

Πληροφορίες για το παζάρι δίνονται στο τηλέφωνο 24210-45333


Παζάρι αυτοκινήτων στο Αγρίνιο

Ιστοσελίδα: www.apothiki-polyxoros.gr

Πληροφορίες για το παζάρι δίνονται στο τηλέφωνο 693 740 10 11.


Παζάρι αυτοκινήτων στα Χανιά

Υπαίθριο παζάρι αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στον κόμβο Μουρνιών στα Χανιά. Δεν έχουμε περισσότερα στοιχεία για το παζάρι αυτό.


Σε περίπτωση που γνωρίζετε για κάποιο παζάρι αυτοκινήτων στην περιοχή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της σελίδας μας στο facebook

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...