11 Ιουλ 2017

Καλοκαίρι & Αυτοκίνητο : Προστατέψτε το ολοκληρωμένα με τα κατάλληλα αξεσουάρ!

Το Καλοκαίρι ήρθε με τις δικές του ιδιαίτερες συνθήκες που στη χώρα μας είναι αρκετά έντονες. Ο ήλιος και η ζέστη είναι βασικοί παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν φθορά στο αυτοκίνητό μας με άμεσο τρόπο. Επιπλέον ο ιδρώτας και το αλάτι μπορούν να οδηγήσουν σε  ξεθώριασμα του χρώματος στα  σημεία με τα οποία έρχονται σε επαφή.
Παρακάτω σου παρουσιάζουμε τα κυριότερα αξεσουάρ αυτοκινήτου τα οποία θα το προστατέψουν από τους κινδύνους του καλοκαιριού. 

Κουκούλα αυτοκινήτου


Η κουκούλα προστατεύει το αυτοκίνητο από τις βλαβερή επίδραση που έχει ο ήλιος στο χρώμα του. Είναι απαραίτητη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αν θέλετε να προστατέψετε το αυτοκίνητό σας από τη φθορά και να διατηρήσετε το χρώμα του λαμπερό.
Προσοχή! Θα πρέπει να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας πριν την εφαρμογή της κουκούλας προκειμένου να το προστατέψετε από τη φθορά που μπορεί να προκαλέσουν στο χρώμα τυχόν κόκκοι σκόνης.

Ηλιοπροστασία

Εύκολη στην εφαρμογή, δεν προστατεύει ολοκληρωτικά όπως η κουκούλα, μπορεί ωστόσο να βοηθήσει εμποδίζοντας την ηλιακή ακτινοβολία να εισέλθει στην καμπίνα.  Μπορεί να τοποθετηθεί στο μπροστινό ή το πίσω τζάμι.
Δείτε κουκούλες και ηλιοπροστασίες σε ποικιλία μεγεθών για να βρείτε την κατάλληλη για το όχημά σας.

Καλύμματα Καθισμάτων

Το αλάτι και ο ιδρώτας είναι δυνατόν να καταστρέψουν τα καθίσματα του αυτοκινήτου σας. Προστατέψτε τα τοποθετώντας καλύμματα και αποφύγετε τυχόν φθορά ή ξεθώριασμα του χρώματος από την ηλιακή ακτινοβολία.

Πατάκια αυτοκινήτου

Τα πατάκια είναι απαραίτητο αξεσουάρ και κατά η διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Προστατεύουν την εργοστασιακή μοκέτα από το αλάτι, τη σκόνη και την άμμο κρατώντας την  ανέπαφη από τη φθορά. Τα πατάκια αυτοκινήτου που κυκλοφορούν είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και υλικά ανάλογα με την προτίμησή σας και τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας 

Ενυδάτωση τσιμουχών πόρτας

Η ενυδάτωση με βαζελίνη ή με ειδικό ενυδατικό σπρέι βοηθάει στην προστασία από τη ζέστη. Σε άλλη περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να  ξεραθούν.

Καθαρισμός ή αντικατάσταση φίλτρου αέρα

Με τις συνεχείς ανάγκες για  δροσιά κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών είναι ένα σύστημα που ταλαιπωρείται ιδιαίτερα. Ο καθαρισμός είναι μια εύκολη διαδικασία που μπορείτε να κάνετε σε ένα βενζινάδικο. Σε περίπτωση που τα φίλτρα είναι πολύ βρώμικα θα πρέπει φυσικά να τα αντικαταστήσετε.
Για ποιοτικά αξεσουάρ και ανταλλακτικά αυτοκινήτου σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα saveltrade.gr .Αξιόπιστα δίπλα στον οδηγό από το 1979.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...