8 Ιουλ 2017

3500 ευρω ζημια απο βλαβη στο VW Tiguan φιλου μας

Σοκ μας προκάλεσε η βλαβη που επαθε το VW Tiguan του φιλου μας η οποια δεν ηταν δικη του υπαιτιοτητα. Ωστοσο η Volkwagen δεν εχει προβει σε καμια ανακληση..

Το καλοκαιρι ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια να ξαναβρισκομαστε με φιλους και να συζηταμε για διαφορα θεματα και ειδικοτερα γυρω απο τα αυτοκινητα μας.
Αυτο ωστοσο που ακουσαμε οσον αφορα τη βλαβη που παρουσιασε το VW Tiguan του φιλου μας ξεπερναει καθε προηγουμενο.
Ο φιλος μας που εχει στην κατοχη του το συγκεκριμενο μοντελο αγορασμενο καινουργιο το ετος 2009 με τον TSI κινητηρα των 1,4 λιτρων και 150 ιππων παρατηρησε οτι τον τελευταιο καιρο (γυρω στα 160.000 χλμ στο οδομετρο) καταναλωνε μεγαλη ποσοτητα λαδιου. 
Στην επισκεψη του σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο της Volkswagen πληροφορηθηκε οτι δυο κυλινδροι στον κινητηρα εχουν ραγισμα!! Οπως του ειπε ο μηχανικος του συνεργειου, πολλοι κινητηρες του ομιλου των 1,4 λιτρων TSI και 150 ιππων παρουσιασαν τη συγκεκριμενη βλαβη. Ωστοσο η Volkswagen δεν εχει προβει σε καμια ανακληση για τη βλαβη αυτην! Ετσι το κοστος της επισκευης το επιβαρυνεται 100% ο ιδιοκτητης. 
Το κοστος επισκευης που ειπαν στον φιλο μας για την επισκευη, ηταν της ταξης των 3900 ευρω! Μετα ομως απο μια καλη εκπτωση του κοστισε "μονο" 3500 ευρω.
Ειναι πολυ λυπηρο να συναταμε τετοια προβληματα σε κινητηρες ενος κατασκευαστη που θεωρειται preimium.
Απο την πλευρα μας εμεις στο carblogger.gr που ει.αστε ενα ανεξαρτητο blog παντα θα επιδιωκουμε να βγαζουμε θεματα στη φορα που κανενας αλλος ισως δεν τολμαει να το κανει.
Για περισσοτερες αναφορες φιλων γυρω απο τα αυτοκινητα τους διαβαστε το αρθρο μας Αξιοπιστια αυτοκινητων: Οι φιλοι μιλανε για τα αυτοκινητα τους


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...